Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
10 + 6 woningen Waterhof Workum
Project 10 + 6 woningen Waterhof Workum
Partners Woonaccent Makelaars Friesland
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Wieger Pieter Boonstra
wonen

10 + 6 woningen Waterhof Workum

In de bestaande woonbuurt Thomashof te Workum is een gloednieuw woonplan ontwikkeld en gerealiseerd. Het waterrijke nieuwbouwplan is een ontwikkeling van Frisoplan.

Hans Deinumstrjitte, Workum

10 + 6 woningen in Workum

In de bestaande woonbuurt Thomashof te Workum heeft Frisoplan een gloednieuw woonplan ontwikkeld. Het woonplan is gerealiseerd door Aannemingsmaatschappij Friso, beide onderdeel van Friso Bouwgroep. Het waterrijke nieuwbouwplan is een gezamenlijke ontwikkeling van Frisoplan en Kroon B.V.. Frisoplan heeft een plan gemaakt voor de laatste kavels in de jonge woonbuurt Thomashof. Voor het project is een nieuwe naam gekozen, namelijk ‘Waterhof Workum’. De invulling van de ongebouwde kavels bestaat uit drie onderdelen, namelijk:

  • 12 vrije bouwkavels, deze kavels variëren van 460 tot 1314 vierkante meter (ontwikkeling door Frisoplan).
  • 16 riante twee-onder-een-kap-woningen, kenmerkend aan deze woningen is de hoge bouwkwaliteit in combinatie met royale kavels én de prachtige ligging aan open vaarwater (ontwikkeling door Frisoplan).

Rust en ruimtelijkheid

De wijk kenmerkt zich door rust en ruimtelijkheid. Bruggetjes over het kabbelende water verbinden de straten met elkaar. Het meest opvallende element is de groene terp in het midden van de woonwijk. Kenmerkend voor dit project is ook de ligging aan doorgaand vaarwater. Het is misschien wel de laatste kans op één van de schaarse bouwkavels of nieuwbouwwoningen aan de Friese IJsselmeerkust. Vanaf een eigen aanlegsteiger kunnen de toekomstige bewoners zo naar het IJsselmeer varen. Of naar de Fluessen, het op één na grootste meer van Friesland. Dichtbij ligt ook het recreatiedorp Koudum en het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland. Bovendien is Workum één van de Elfsteden.

Plattegrond

Download hieronder de plattegrond van één van deze woningen

Plattegrond twee-onder-een-kapwoning


Interesse in een woning?

Alle woningen van Waterhof in Workum zijn uitverkocht. Klik hier om naar alle woningen te gaan die momenteel in verkoop zijn.