Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Verduurzaming

Verduurzaming

Door je woning te verduurzamen zorg je voor een gezonde leefomgeving en meer comfort, spaar je het milieu én krijg je een lagere energienota.

Gasloos bouwen

Gasloos bouwen

Door gasloos te bouwen gaan we een verdere klimaatverandering tegen. Daar bouwt Friso graag aan mee.

Circulair bouwen

Circulair bouwen

Circulaire gebouwen worden flexibel ingedeeld en eenvoudig demontabel gemaakt, zodat het eenvoudig van gebruik of functie kan veranderen.

Energiezuinig bouwen

Energiezuinig bouwen

Friso bouwt met hart voor het milieu. Niet alleen op de bouwplaats, maar ook op onze kantoren is duurzaamheid een speerpunt.

Duurzame bedrijfsvoering

Bouwen met respect voor het milieu kan op verschillende manieren. Het verduurzamen van bestaande gebouwen is een manier die vaak wordt toegepast door woningbouwcorporaties. Door woningen niet af te breken, maar te voorzien van isolatie, nieuwe beglazing en moderne installaties wordt een flinke milieuwinst behaald. Dit doet Friso niet alleen voor woningen, maar steeds vaker voor bedrijven. Zo is onlangs het kantoor in Sneek volledig gerenoveerd en op een duurzame manier klaar voor de toekomst gemaakt. Friso heeft ervaring met circulair bouwen. Door het toepassen van gerecyclede materialen, energiezuinige installaties en een flexibel ontwerp wordt hergebruik gestimuleerd en een gesloten kringloop gemaakt. Gasloos bouwen is de norm voor nieuwbouw. Door het nieuwe Friso Bouwconcept ontwikkelden wij een systeem waarmee we snel, voordeliger én vooral energiezuinig kunnen bouwen.

Ook onze eigen bedrijfsvoering vindt op een duurzame manier plaats. Om onze milieubelasting te bepalen hebben wij een CO2-footprint laten maken en beleid opgesteld gericht op energieverbetering en verduurzaming. Ondernemen met oog voor het milieu dat is waar Friso voor gaat. Zo weinig mogelijk milieubelasting en het beperken van het milieurisico is de verantwoordelijkheid van iedere betrokken medewerker, zowel op kantoor als op de bouwplaats. Friso heeft het ISO:14001 Milieu certificaat behaald.

De milieubeleidsverklaring en de milieudoelstellingen zijn opvraagbaar bij de afdeling KAM van Friso Bouwgroep. Deze afdeling is te bereiken via het algemene telefoonnummer van Friso: 0515 - 42 99 99

Projecten

Verduurzaming 45 woningen Losser

Verduurzaming 45 woningen Losser

51 woningen Losser verduurzaming en groot onderhoud

51 woningen Losser verduurzaming en groot onderhoud

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Bekijk alle projecten