Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Veelzijdige bouwgroep

Friso Bouwgroep is een veelzijde bouwer. We geven letterlijk onderdak aan alle facetten van de bouw. Door de krachten en kennis van de verschillende vakgebieden te bundelen is Friso in staat snel en vakkundig te werken.

Onze vakgebieden

Woningbouw

Woningbouw

Seriematige woningbouw, daar begint het verhaal van Friso in 1946 mee. En nog steeds (ver)bouwen we huur- en koopwoningen snel, degelijk en voor een goede prijs met ons Friso Bouwconcept.

Ontwikkeling

Ontwikkeling

Friso is een ontwikkelende bouwer. Wij maken nieuwbouwplannen en voeren ze ook uit. Dat doen we niet alleen voor eigen ontwikkeling, maar ook in opdracht van investeerders en projectontwikkelaars.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw

Friso uitgegroeid tot een veelzijdig bouwer van formaat, of het gaat om een kantoorpand, fabriek, ziekenhuis of compleet vakantiepark Friso Bouwgroep (ver)bouwt het!

Beton- en waterbouw

Beton- en waterbouw

Wij bouwen beton- en waterbouwkundige constructies, zowel boven- als ondergronds. Denk hierbij aan: civiele betonbouw voor infra, industriële bouw en infraprojecten.

Restauratie

Restauratie

Onze restauratietimmermannen hebben gouden handen. Met liefde voor het vak restaureren en verbouwen zij monumentale panden, oude bedrijfspanden en molens.

Onderhoud en verbouw

Onderhoud en verbouw

Friso is 24/7 bereikbaar voor storingen en noodgevallen. Daarnaast voeren wij onderhoud, duurzaamheidstrajecten en verbouwingen uit.

Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen

Bouwen aan de toekomst, dat is wat we doen. Gebouwen zo aanpassen, dat er minder energie wordt gebuikt en dat het prettig is om er te wonen en te werken.

Toelevering

Toelevering

Houkesloot Toelevering is fabrikant van bouwmaterialen en specialist in het maken van houten kozijnen, hsb-gevels en prefabbetonwanden.