Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Woningen in verkoop

Woningen in verkoop

Op zoek naar een mooie, energiezuinige woning? Klik dan hier voor een overzicht van ons woningaanbod.

Woningen

Woningen

De woningen die Frisoplan ontwikkelt zijn comfortabel en duurzaam. Het is er fijn wonen. Onze kopersbegeleiders adviseren jou tijdens de bouw van jouw woning.

Appartementen

Appartementen

Frisoplan ontwikkelt appartementsgebouwen op unieke locaties. Ook binnenstedelijk als onderdeel van totaalprojecten.

Herbestemming en transformatie

Herbestemming en transformatie

Frisoplan bedenkt herbestemmingsplannen met respect voor het gebouw en omgeving. Zo kan een afgeschreven pand weer decennia lang gebruikt worden.

Planontwikkeling

Planontwikkeling

Friso is een ontwikkelende bouwer. Niet alleen voor eigen projecten, maar ook voor bouwinitiatieven van opdrachtgevers ontwikkelen wij mooie plannen.

Woningen in verkoop

Recreatiewoningen Appelscha

Recreatiewoningen Appelscha

31 recreatiewoningen voor eigen gebruik en/of verhuur in de prachtige bosrijke omgeving van Appelscha. Direct gelegen op een 9-holes golfbaan.

→  Ga naar dehildenbergverkoop.nl

Planontwikkeling

Friso is een ontwikkelende bouwer. Dat houdt in dat we niet alleen bouwen, maar ook de bouwplannen en projecten ontwikkelen, deelnemen in totaalprojecten en plannen uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

De deskundige medewerkers van Frisoplan ontwikkelen aansprekende projecten. Voor elke fase hebben we specialisten in huis. Zo onderhouden onze projectontwikkelaars nauw contact met gemeenten, woningbouwcorporaties en beleggers. Op die manier zijn ze al voor de ontwikkelfase betrokken en kunnen ze zelf plannen initiëren.  Zij zien kansen en weten de mooiste woonplekken te vinden. Samen maken ze bouwplannen; grootschalige projecten met woningen voor starters en gezinnen of juist kleinschalige appartementen die van alle gemakken voorzien zijn voor de oudere bewoners. Friso vindt het belangrijk dat er voor iedereen een perfect thuis gemaakt wordt.

Planontwikkeling

Inbreidingsprojecten

Daarnaast zijn wij te vinden in steden. Op deze inbreidingslocaties is vaak weinig plek, waardoor wonen, werken, winkelen en parkeren gecombineerd worden in gestapelde nieuwbouw. Onder nieuwbouwappartementen komt dan bijvoorbeeld een commercieel plint, waar plaats is voor winkels en horeca, als dan niet voorzien van een parkeerkelder. Nieuwbouw die perfect past in en een aanvulling is op de bestaande bebouwing, dat is waar we voor gaan!

De kwaliteit van het eindproduct en de continuïteit van het bouwproces staan het hele traject centraal. Daarom is er veel overleg met de woningbouw-tak van Friso én onze prefabfabrieken. Dat is een van de voordelen van Friso; we hebben alles onder een dak. Daardoor bouwen we sneller, zijn onze woningen van uitstekende kwaliteit én betaal je een eerlijke prijs.

Regelmatig worden mooie woningen en appartementen te koop aangeboden. Dus wanneer je op zoek bent naar een nieuwe woning of recreatiewoning, neem dan contact met ons op.

Frisoplan is actief in de volgende sectoren:

  • woningbouw
  • appartementen
  • winkels
  • kantoren
  • bedrijfspanden

Een greep uit onze projecten...

Nieuwbouwplan Het Perk Sneek

Nieuwbouwplan Het Perk Sneek

Nieuwbouw en ontwikkeling 22 woningen Túnwente Skoatterwâld

Nieuwbouw en ontwikkeling 22 woningen Túnwente Skoatterwâld

Nieuwbouw 36 woningen Eeskwerd - Leeuwarden

Nieuwbouw 36 woningen Eeskwerd - Leeuwarden

Bekijk alle projecten