Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Verduurzaming

Het jonge team van onze aannemer in Eibergen staat vooraan als het gaat om innovaties op het gebied van duurzaamheid. Zij helpen woningbouwcorporaties hun woningvoorraad te verduurzamen en zijn dan al in het voortraject betrokken. Zo dragen ze niet alleen hun steentje bij tijdens de werkzaamheden, maar zo stellen ze hun kennis al vanaf de planvorming beschikbaar.

Zuivel & Food

De mannen van Friso Oost zijn vaste gasten op de plants van FrieslandCampina. Door de jarenlange samenwerking hebben zij alle ervaring opgedaan die nodig is om te bouwen, verbouwen en onderhoudswerkzaamheden uit te voeren en verbouwen in een zuivelfabriek. Door nauw samen te werken met de opdrachtgever passen we onze planning aan op de werkzaamheden in de fabriek. Zo voorkomen we te lange stilstand en kunnen we goed én snel aan de slag gaan.

Aannemer om de hoek

Ondanks de prestigieuze projecten en de grote namen blijft Friso Oost gewoon de aannemer om de hoek. De aannemer die jouw taal spreekt. Zo’n aannemer die je belt als je een dakkapel wil, of als je je eigen woning wilt verduurzamen. Een aannemer die met zorg en aandacht jouw droomhuis voor je bouwt. Bij Friso Oost zijn de lijnen bijzonder kort. Je hebt dus te maken met een paar vaste medewerkers en één aanspreekpunt tijdens het hele bouwproces.

Stevige basis

Friso Oost is onderdeel van Friso Bouwgroep. Friso is een bouwbedrijf met ruim 500 medewerkers, 7 vestigingen en staat bekend om haar veelzijdig vakmanschap. Naast de aannemingsmaatschappij is Friso ook actief in de civiele betonbouw, toelevering, plan- en projectontwikkeling en restauratie. Hierdoor heeft Friso Oost een solide basis en veel kennis en ervaring in huis.

Projecten Friso Oost

Bedrijfshal Sanovo Aalten uitbreiding

Bedrijfshal Sanovo Aalten uitbreiding

Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden

Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Bekijk alle projecten
Werken bij Friso Oost

Meer weten?

Neem dan contact op met Herbert Reerink van Friso Oost in Eibergen. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. Hij staat je graag te woord.

Herbert Reerink

Bezoekadres

Borculoseweg 52
7150 AD Eibergen

T: 0545 - 29 18 42
E: h.reerink@frisobouwgroep.nl

Alle vacatures