Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Winkels

Leeuwarden is een van de leukste winkelsteden van Nederland. In de binnenstad vind je veel oude panden die omgebouwd zijn tot winkel. Onze vestiging in Leeuwarden heeft een deel van deze verbouwingen uitgevoerd. Grote verbouwingen, maar ook kleine onderhoudsklusjes. Werken op een postzegel, zou je het kunnen noemen. Want nergens is de beschikbare ruimte zo klein als in de binnenstad. Door slim te plannen en goed te overleggen met opdrachtgever, gemeente en omwonenden beperken we de hinder. Daarnaast voert onze vestiging in Leeuwarden winkelrenovaties uit voor grote namen als Jumbo en Lidl. De grote nieuwbouwprojecten op het gebied van retail? Daarvoor kun je terecht bij Aannemingsmaatschappij Friso.

Zorg

Ziekenhuis MCL in Leeuwarden is een vaste partner van Friso. Onze mannen uit Leeuwarden zijn er haast kind aan huis. Niet alleen voor het dagelijks onderhoud en kleine herstelklussen, maar ook voor het verbouwen van bijvoorbeeld de spoedapotheek, of de hartkatheterisatie, werd Friso ingeschakeld. Onze medewerkers weten dat verbouwen in een ziekenhuis dat in bedrijf is, om extra maatregelen vraagt.

Onderwijs

Leeuwarden is een van de grootste studentensteden van Nederland. Er zijn verschillende hogescholen, die veel buitenlandse studenten trekken. Een fijne studieomgeving én huisvesting, dat is wat Friso Leeuwarden voor hen bouwt. De uitbreiding van bijvoorbeeld NHL/Stenden, uitbreiding en onderhoud aan basisscholen en scholengemeenschappen.

Verduurzaming woningen

Voor alle woningcorporaties in het Noorden heeft Friso Leeuwarden verduurzamings- en woningverbeteringstrajecten uitgevoerd. Naast het reguliere onderhoud, zoals het herstellen van voegen en timmerwerk, tot het compleet isoleren van sociale huurwoningen, Friso kan het. Wij weten wat er op de markt is en maken daardoor een passend plan voor elke woning. Wij doen zelf de opnames, beschikken over lekdetectieapparatuur en kunnen achteraf de woningen ook van een energielabel voorzien.

Verbouwingen

Friso Leeuwarden bedient ook de particuliere markt. Een huis is ook een thuis. Je wilt nu eenmaal aangenaam wonen. Verbouwen kan nodig zijn om aan je woonwensen te blijven voldoen. Friso helpt daarbij graag. Samen met jou bekijken wij je plannen, geven we advies, sturen we bij en zorgen we vanzelfsprekend voor een optimaal eindresultaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een man een man, een woord een woord. Of het gaat om een dakkapel, aanbouw of grondige renovatie, onze gedreven vaklieden staan voor je klaar. Natuurlijk zorgen we voor een snelle, perfecte uitvoering van het werk. Daar kun je van op aan! Uiteraard kan een verbouwing ingrijpend zijn, wij doen er alles aan om overlast te voorkomen en ervoor te zorgen dat je met een glimlach terugkijkt op je verbouwing.

Projecten Friso Leeuwarden

Vondel Parck Leeuwarden

Vondel Parck Leeuwarden

Markt058 Leeuwarden herontwikkeling

Markt058 Leeuwarden herontwikkeling

Fries Museum Leeuwarden nieuwbouw

Fries Museum Leeuwarden nieuwbouw

Bekijk alle projecten
Werken bij Friso Leeuwaden

Meer weten?

Neem dan contact op met Abe de Boer vestigingleider van Friso Leeuwarden. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. Hij staat je graag te woord.

Abe de Boer (vestigingleider)

Bezoekadres

Siriusweg 3
8938 BB Leeuwarden

T: 058 - 267 43 00
E: a.deboer@frisobouwgroep.nl

Alle vacatures