Hanzebouw

Bezoekadres:

Eiffelstraat 9
8013 RT Zwolle

Contact
Restauratie

Restauratie

Bij Hanzebouw hebben we alle expertise in huis om een object vakkundig te restaureren. Zo blijft een mooi stuk geschiedenis behouden voor de toekomst.

Renovatie

Renovatie

Woningen uit de vorige eeuw en zelfs huizen van pakweg 50 jaar terug hebben veel details en allure. Met renovatie maken we een pand toekomstbestendig.

Onderhoud

Onderhoud

Ramen of deuren die klemmen of kozijnen waarbij houtrot door de verf heen komt. Met effectief onderhoud behouden we het bijzondere karakter.

Herbestemming

Herbestemming

In een tijd dat veel vastgoed leeg komt te staan, is er oog voor herbestemming. Met herbestemming geven we panden een nieuwe kans.

Oog voor detail

Vakmanschap is waar het om draait

Of we nu een kerk restaureren, of een gedateerde keuken of badkamer aanpakken. We hebben oog voor detail en geloven in maximaal behoud van het oude. Dat maakt ons een kundige en betrouwbare partner.

Neem contact op

Oog voor detail

Onze vakmensen hebben kennis van klassieke materialen, bouwstijlen en -technieken. We hebben een hoge mate van interesse voor geschiedenis. Hierdoor zijn we bevoorrecht om op die plekken te komen waar vakmanschap thuis hoort en bovendien wordt gewaardeerd. Samen werken we aan het behoud van historische waarde, met oog voor de toekomst.

Uit ervaring weten we dat ieder project uniek is. Daarom geloven we in de kracht van een realistisch plan van aanpak en een betrouwbare planning, bij zowel restauratie, renovatie, onderhoud als herbestemming. Onze projectleiders bewaken altijd de grote lijnen maar kennen ook de details van een projekt. Ze kennen de normen en coördineren de werkzaamheden op de bouwplaats. Opdrachtgevers kunnen hun opdrachten met een gerust hart bij ons neerleggen.

Onze expertise

Hanzebouw staat voor vakmanschap. Voor bouwen met aandacht en slim en efficiënt werken. Of het nu gaat om het restauratie, renovatie herbestemming of onderhoud. We stellen de wensen van opdrachtgevers centraal en verliezen nooit het einddoel van de gebruiker uit het oog.

Liefde voor de geschiedenis van gebouwen

Hanzebouwers zijn mensen met liefde voor de geschiedenis van gebouwen. Voor hoe het ooit was en hoe het weer kan zijn. We hebben hart voor de zaak én voor de klant. We luisteren, werken samen en houden van cultureel erfgoed. We gaan daarbij voor maximaal behoud van het oude. En waar dat niet gaat, maken we het in onze werkplaats weer precies zoals het was. Wel zo duurzaam.

Kennis en plezier

We beheersen vakmanschap en onderhouden het. We vragen ons bij ieder project af: hoe is dit gemaakt? Hoe heeft dit eruit gezien? Welke techniek gebruikten ze toentertijd? Wat hebben we nodig om dit weer te maken? We vinden het belangrijk dat kennis met plezier wordt ingezet voor mooie projecten, en die waar nodig en mogelijk wordt doorgegeven aan nieuwe generaties vakmensen.

Projecten

Realisatie twee appartementen binnenstad Deventer

Realisatie twee appartementen binnenstad Deventer

Bekijk alle projecten

Contact