Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Onderhoud (planmatig)

Onderhoud (planmatig)

Door preventief onderhoud blijft de staat van je gebouw optimaal. Ook blijft de waarde gewaarborgd en de exploitatie beheersbaar.

Verbouw

Verbouw

Als je als bedrijf uit je jasje groeit, of mee wilt gaan met de tijd, dan is een verbouwing vaak de beste manier.

Renovatie

Renovatie

Een complete upgrade van een appartementencomplex of vakantiepark, maar ook de renovatie van een kantoorpand kan Friso uitvoeren.

Retail

Retail

Friso heeft veel ervaring in het verbouwen en renoveren van winkels. Zo werken wij onder andere voor grote winkelketens als Jumbo, Blokker en Lidl.

Verzekeringswerk

Verzekeringswerk

Een schade komt nooit op het juiste moment, daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week persoonlijk bereikbaar.

Service

Service

Een spoedgeval kan niet tot de volgende dag wachten. Daarom is onze meldkamer 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar.

Schadeafdeling

Schadeafdeling

Onze schade-experts staan 24/7 voor u klaar. Heeft u een schade gemeld? En zijn er nog andere werkzaamheden? Ook dan staan we voor u klaar.

Over Friso service & onderhoud

Calamiteiten

Echte service is bereikbaar zijn. Altijd! Daarom is Friso Service & Onderhoud 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Als je ons calamiteitennummer belt krijg je een echte medewerker aan de telefoon. Een spoedgeval? Dat kan vaak niet wachten tot na het weekend. Daarom komt er zo snel mogelijk een vakman langs om een spoedreparatie uit te voeren. Dat geldt voor verzekeringsgevallen, maar ook als je met jouw bedrijf een onderhoudscontract bij Friso heeft afgesloten.

Regulier onderhoud

Planmatig regulier onderhoud is dé manier om jouw bedrijfspand in perfecte conditie te houden. Friso stelt meerjarenonderhoudsplannen op en voert ze uit. Daarbij wordt in kaart gebracht welk onderhoud er aan jouw pand moet gebeuren en wat de kosten hiervan zijn. Tegenwoordig wordt duurzaamheid daarbij vaak meegenomen. Wil je jouw gebouw upgraden naar een duurzaam BENG -gebouw? Wij maken graag een plan voor jou!

Duurzaam maken van woningen

De mannen van Friso Service & Onderhoud zijn ook bedreven in het uitvoeren van grootschalige onderhouds- en verduurzamingstrajecten voor woningbouwcorporaties. Door Friso zitten veel mensen er de komende jaren weer warmpjes bij.

Nazorg en garantie

Niet alleen tijdens de bouw, maar ook daarna is Friso er om eventuele storingen op te lossen. Tijdens de garantieperiode krijg je een vast aanspreekpunt waar je terecht kunt met eventuele vragen en/of klachten. Voor een spoedgeval kun je terecht bij onze afdeling service & onderhoud.

Projecten

Verbouw Hotel Fletcher Eerbeek

Verbouw Hotel Fletcher Eerbeek

Versterkingsopgave aardbevingsgebied Groningen

Versterkingsopgave aardbevingsgebied Groningen

67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming

67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming

Bekijk alle projecten