Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Ontwikkeling woningen bevingsgebied

Bouwborg ontwikkelt nieuwe bouwplannen in het bevingsgebied in Groningen. Zo ontwikkelde en bouwde Bouwborg 14 woningen in ’t Zand en wordt er gewerkt aan nieuwe plannen voor woningen in Loppersum. Daarnaast verstevigt Bouwborg ook bestaande woningen.

Planmatig onderhoud

Als je je de waarde van je huis of bedrijfspand wilt behouden, dan is preventief onderhoud belangrijk. Op die manier blijft je gebouw in optimale staat en blijft de exploitatie beheersbaar. In dat geval is het goed om een onderhoudscontract met Bouwborg te hebben. Bouwborg biedt contracten met zowel een korte als een lange looptijd. In overleg met jou bepalen we hoe vaak de onderhoudscontroles plaatsvinden en welke werkzaamheden er uitgevoerd moeten worden. De basis daarbij is altijd maatwerk; wij stemmen onze diensten af op jouw wensen. Ook kan het zijn dat er een calamiteit is waar jij of je huurder direct een vakman voor nodig heeft. Bijvoorbeeld bij stormschade, brand, inbraak of een blikseminslag. De vaklieden van Bouwborg zorgen dan dat de schade snel en deskundig hersteld wordt.

Verbouw en renovatie

Bouwborg is bedreven in het uitvoeren van verbouwingen en renovaties van onder andere huurwoningen en bedrijfspanden. Naast verbouwen en renoveren voeren we ook regelmatig verduurzamings- en kwaliteitsverbeteringstrajecten uit. Bouwborg denkt mee. Vooraf bekijken we samen met jou de plannen, geven we advies, sturen we bij en zorgen we vanzelfsprekend voor een optimaal eindresultaat. Omdat we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen kom je nooit voor verrassingen te staan. In veel gevallen kunnen de bedrijfsprocessen ‘gewoon’ doorgaan. Wij zorgen voor een strakke planning en treffen maatregelen waardoor de overlast tot een minimum beperkt blijft.

Kleinschalige nieuwbouw

Bouwborg bouwt nieuwe huizen en bedrijfspanden. Voor grotere projecten doen we dat samen met Aannemingsmaatschappij Friso. Ook daarbij geldt dat we graag vanaf het voortraject bij jouw bouwplannen betrokken zijn. Zo kunnen we vanaf de start van het project meedenken en adviseren. Door een grondige voorbereiding voorkomen we fouten in de uitvoering en gaat het bouwen sneller en zijn we in staat perfecte kwaliteit te leveren.

Projecten

16 woningen 't Zandt vervangende nieuwbouw

16 woningen 't Zandt vervangende nieuwbouw

35 woningen Loppersum nieuwbouw

35 woningen Loppersum nieuwbouw

Huisartsenpost Martini Ziekenhuis nieuwbouw

Huisartsenpost Martini Ziekenhuis nieuwbouw

Bekijk alle projecten