Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Aardbevingsherstel

Friso is een van de bedrijven die in opdracht van de Nationaal Coördinator Groningen (NCG), werkt aan het herstellen van aardbevingsschades. Dat doen we graag. Wij hebben een vast team van opgeleide medewerkers, vakmannen die weten wat ze doen, maar die ook oog hebben voor het persoonlijke. Zij weten wat bewoners meemaken en kennen de gevoeligheden die in het aardbevingsgebied spelen. De speciale opleiding die zij hiervoor gevolgd hebben, zorgt ervoor dat ze niet alleen de schades vakkundig kunnen herstellen, maar ook op zijn tijd een bakje koffie drinken met de bewoners als een situatie daarom vraagt.


Binnenstedelijk bouwen

Veel van de projecten van Friso Groningen vinden plaats in de binnenstad. Daardoor zijn de bouwplaatsen krap en is de bereikbaarheid lastig. Om de hinder voor omwonenden zoveel mogelijk te beperken stellen we altijd een BLVC-plan op. Daarbij hebben we overleg met de gemeente, onze opdrachtgever en vaak ook met eigenaren of gebruikers van omliggende panden. Veiligheid op en om de bouwplaats vinden we belangrijk. Zeker als er weinig ruimte is, is dat een uitdaging. Daarom hebben wij een logistiek systeem ontwikkeld waarbij materiaal en materieel just-in-time op de bouwplaats geleverd wordt. Het afval wordt in dezelfde rit meegenomen. Zo voorkomen we rondslingerend afval én wordt de bouwplaats en haar omgeving veiliger. Dat is niet alleen fijn voor onze medewerkers, maar ook voor de omgeving.


Het beste eindresultaat

Friso Bouwgroep heeft meerdere vestigingen, die elk hun eigen werkgebied en specialisme hebben. Zelfs de cultuur is op elke vestiging net wat anders. Wat onze vestigingen gemeen hebben? Bij Friso gaat continuïteit altijd boven winstmaximalisatie. We helpen mensen aan het werk, houden mensen aan het werk en bouwen zo aan een mooie toekomst. Dat doen we door duidelijk te zijn richting onze opdrachtgevers, alleen dingen te beloven die we waar kunnen maken en te gaan voor het beste eindresultaat. De verantwoordelijkheid ligt laag in de organisatie. Dat betekent dat onze projectleiders en (hoofd)uitvoerders zelf beslissingen nemen over planning, personeel en budget. Hierdoor kunnen we snel schakelen als dat nodig is.

Projecten Friso Groningen

Verbouw commerciële ruimte + twee appartementen Roden

Verbouw commerciële ruimte + twee appartementen Roden

Verbouw pand Bloemstraat Groningen

Verbouw pand Bloemstraat Groningen

Interne verbouwing Oude Remise Bad Nieuweschans

Interne verbouwing Oude Remise Bad Nieuweschans

Bekijk alle projecten
Werken bij Friso Groningen?

Meer weten?

Neem dan contact op met Hendri Pannekoek, vestigingsleider van Friso Groningen. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. Hij staat je graag te woord.

Hendri Pannekoek (vestigingsleider)

Bezoekadres

Osloweg 125
9723 BK GRONINGEN
T: 050 - 59 25 500
E: h.pannekoek@jurriensnoord.nl

Alle vacatures