Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Energiezuinig bouwen

Friso Almere bouwt seriematige woningen volgens het Friso Bouwconcept. De woningen die wij op deze manier bouwen hebben een ongekende luchtdichtheid en daardoor een heel fijn woonklimaat én een lage energierekening. De losse elementen worden, onder geconditioneerde omstandigheden, in onze fabrieken gemaakt. Daardoor zijn we minder afhankelijk van het weer en kunnen we veel sneller bouwen.

Binnenstedelijk bouwen

Friso Almere werkt veel in de Amsterdamse binnenstad. Hierdoor weten wij precies hoe een binnenstedelijke bouw het beste uitgevoerd kan worden. Wij snappen dat we de omgeving goed moeten informeren en hebben specialisten op het gebied van omgevingscommunicatie in huis. We ontwikkelden zelfs een logistieke oplossing voor krappe bouwplaatsen. Daarbij leveren wij de goederen just-in-time en wordt afval in dezelfde rit van de bouwplaats meegenomen. Opslag, logistieke bewegingen en daarbij horende hinder worden zo tot een minimum beperkt. Gestapelde bouw in de binnenstad wordt vaak onderkelderd. Ons zusterbedrijf Friso Civiel is heer en meester als het gaat om ondergronds bouwen.

No-nonsense cultuur

Friso is van oorsprong een Friese bouwer. Nuchter, betrokken en van het type niet-lullen-maar-poetsen. Zo zijn wij, van Friso Almere ook. Dat Friese bloed stroomt door ons bedrijf. Onze opdrachtgevers weten dus wat ze aan ons hebben. We zijn realistisch, weten waar we het over hebben en gaan altijd voor het perfecte eindresultaat. Friezen zijn stug? Wij bewijzen graag het tegendeel. Als je met Friso Almere in zee gaat, dan krijg je een contactpersoon die het hele traject beschikbaar blijft. Deze neemt de beslissingen op het gebied van planning, personele bezetting en budget zelf. De lijnen zijn dus ontzettend kort, waardoor we snel kunnen schakelen als dat nodig is.

Projecten

82 appartementen Almere Duin

82 appartementen Almere Duin

Bedrijfspand Crosswind IJmuiden nieuwbouw

Bedrijfspand Crosswind IJmuiden nieuwbouw

Basisschool De Sterrenschool Hilversum nieuwbouw

Basisschool De Sterrenschool Hilversum nieuwbouw

Bekijk alle projecten
Werken bij Friso Almere

Meer weten?

Neem dan contact op met Roland Beijersbergen vestigingleider van Friso Almere. Je kunt hem bereiken via onderstaande gegevens. Hij staat je graag te woord.

Roland Beijersbergen (vestigingleider)

Bezoekadres

Palmpolstraat 23
1305 AA Almere

T: 036 - 523 08 00
E: r.beijersbergen@frisobouwgroep.nl

Alle vacatures