Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Industriebouw

Industriebouw

Onderheide betonfundaties voor fabrieken, betoncentrales en grote opslagtanks; onze bijdrage aan de industriebouw in Nederland is zeer divers.

Zuiveringen

Zuiveringen

Op het gebied van zuiveringen voor drink- en rioolwater maar ook voor de industrie is Friso Civiel al jarenlang een gevestigde naam, zowel voor nieuwbouw als uitbreiding.

Gemalen

Gemalen

Friso Civiel is een specialist in het bouwen van gemalen en sluizen op zowel op RAW als op D+C-, UAV-gc- en BVP-basis.

Infra

Infra

De wortels van Friso Civiel liggen in de weg- en waterbouwer, de infra dus. Zo bouwde Friso Civiel al talloze bruggen, tunnels, viaducten en aquaducten; ook wel kunstwerken genoemd.

Ondergronds bouwen

Ondergronds bouwen

Door onze decennialange ervaring zijn wij een zeer deskundige en daardoor betrouwbare partner als het gaat om ondergronds bouwen.

Vanaf ontwerp tot realisatie

Nederland heeft een veilige leefomgeving nodig. Friso Civiel werkt daar vol trots en passie aan mee. Het bouwen van gemalen, drink- en rioolwaterzuiveringen, industriële bouw, onderstations- en verdeelstations voor de energietransitie, bruggen, tunnels, sluizen en stuwen, behoort tot de kernactiviteiten van Friso Civiel. Maar ook ondergrondse bouwwerken, zoals kelders en opvangbassins en zware fundaties voor de utiliteitsbouw worden veelvuldig uitgevoerd. Friso Civiel denkt mee vanaf het ontwerp tot de realisatie van uw project, dit volgens de zogeheten design and construct- of turn-key methode. Dat doet zij niet alleen, maar samen met adviseurs, onderaannemers en leveranciers. We zetten net een stapje meer, zodat er een plan komt dat beter, duurzamer en veiliger is. Zo bundelen we de krachten voor een optimaal eindresultaat.

Energietransitie

Friso Civiel bouwt aan een duurzame toekomst van Nederland. Meer en meer wordt gebruik gemaakt van niet-fossiele energie. Het energienet wordt omgebouwd om meer gebruik te kunnen maken van nautuurlijke energiebronnen. Friso Civiel past onderstations- en verdeelstations aan en legt de fundering voor nieuwe energiestations. Dit doet zij vaak samen met Aannemingsmaatschappij Friso B.V.

Vanaf ontwerp tot realisatie

Kernwaarden Friso Civiel

2. Klantgericht

1. Kennis

Friso Civiel investeert in kennis. Zowel kennis over de processen, als technische kennis. Zo lukt het ons om bouwprocessen soepel te doorlopen. We passen de nieuwste technieken toe, bedenken samen met onze partners oplossingen die winst opleveren en zijn voor onze opdrachtgevers volwaardige kennispartners.

2. Klantgericht

De klant staat bij ons centraal, dat is vanzelfsprekend. Goede communicatie -zowel voor, tijdens en na- de oplevering van een project vinden we daarom ontzettend belangrijk. Zo weten we wat er leeft bij onze opdrachtgevers en wat hun doel is. Met die kennis kunnen wij de beste oplossingen bedenken, bijsturen en advies geven over alternatieven om een project sneller, beter, veiliger en duurzamer te laten verlopen.

3. Cost leadership

We weten wat iets kost en kunnen daarom een gedegen kostprijs maken. Dat voorkomt verrassingen achteraf.

4. Samenwerken

Samenwerken zit in ons bloed. Als ‘dochter’ van Friso Bouwgroep werken we met plezier samen met onze zustermaatschappijen, zoals Aannemingsmaatschappij Friso, Jurriëns Noord en Houkesloot Toelevering. Maar daar stoppen onze samenwerkingen niet. Vaak werken wij in combinatie met andere civiele bouwers, of partners op technisch gebied. Dat doen wij niet alleen als een project dat vraagt, maar ook wanneer we denken een vernieuwend idee te hebben, of wanneer we mogelijkheden tot productinnovatie te zien. Wij werken graag samen met onze vaste partners. Dit zijn stuk voor stuk stabiele bedrijven die dezelfde mentaliteit hebben als Friso Civiel. Samenwerkingen leiden zo altijd tot een beter eindresultaat.

5. Vakmanschap

Friso Civiel werkt alleen met eigen personeel. Dit doen we om de continuïteit te kunnen garanderen en omdat we er zeker van willen zijn dat aan uw project vaklieden werken die weten waar ze het over hebben. Mensen die dezelfde hoge eisen stellen als wijzelf. Het personeelsverloop binnen Friso Civiel is erg laag, de werksfeer prettig en het kennisniveau van onze medewerkers hoog.

6. Trots

En waar kennis, fijne samenwerkingen en vakmanschap uiteindelijk toe leidt? Mooie projecten en trotse medewerkers die elke keer opnieuw gaan voor het beste eindresultaat. Aan elk project wordt met evenveel enthousiasme gewerkt. Nuchter als we zijn laten we het niet snel zien, maar na oplevering zijn we elke keer weer ontzettend trots op het eindresultaat.

Friso Civiel is onderdeel van Friso Bouwgroep

Projecten

Gemaal Monnickendam beton- en waterbouw

Gemaal Monnickendam beton- en waterbouw

Brug Oude Loop Achlum vervangen

Brug Oude Loop Achlum vervangen

Drinkwater pompstation in Eenrum renovatie

Drinkwater pompstation in Eenrum renovatie

Bekijk alle projecten