Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Appartementen

Friso bouwt veel ‘gestapelde woningen’. Het scala aan appartementen is groot. Kleinschalige luxueuze appartementen met penthouses, grootschalige appartementencomplexen met moderne appartementen voor starters op de arbeidsmarkt en alles er tussenin.

Woningen

Friso is begonnen als woningbouwer en is dat nog steeds. In het door ons ontwikkelde Friso Bouwconcept hebben we de krachten van verschillende disciplines binnen Friso gebundeld. Het resultaat is een bouwsysteem waarmee snel, voordelig, beter en extreem duurzaam gebouwd kan worden. Zo bouwen we met hart voor het milieu aan woningen waar het fijn leven is. Naast rijtjeswoningen en twee-onder-een-kappers bouwt Friso ook vrijstaande woningen. Soms voor particuliere opdrachtgevers, en vaak als onderdeel van een van de woningbouwprojecten van Frisoplan.

Eigen planontwikkeling

Natuurlijk bouwen we woningen voor woningbouwcorporaties, investeerders en particulieren. Maar daarnaast ontwikkelen wij bij Frisoplan ook onze eigen woningplannen. Dat kan gaan om het herbestemmen van een paar oude panden in een historische binnenstad, tot een compleet nieuw woningbouwproject aan de rand van een stad. Bij onze ontwikkelingsprojecten staat wooncomfort en duurzaamheid bovenaan. En natuurlijk vinden we dat er voor iedereen een koopwoning moet zijn. Daarom bouwen we betaalbare starterswoningen, maar ook luxe penthouses. Grote gezinswoningen en compacte appartementen. Zo is er voor iedereen een Friso-huis!

Terug naar overzicht (woningbouw)

Terug naar overzicht (utiliteitsbouw)

Projecten

Nieuwbouw vrijstaande woningen ’t Zandt

Nieuwbouw vrijstaande woningen ’t Zandt

Engelse Park Groningen woningbouw

Engelse Park Groningen woningbouw

8 nieuwbouwwoningen Tramdijk Lemmer

8 nieuwbouwwoningen Tramdijk Lemmer

Bekijk alle projecten