Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
6 woningen Loevestein Gorredijk nieuwbouw
Project 6 woningen Loevestein Gorredijk nieuwbouw
Partners Sierd Moll Makelaars
Sector
wonen
Opdrachtgever Kroon B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Cor Boorsma
wonen

6 woningen Loevestein Gorredijk nieuwbouw

Aan de Jikke Reinbergenstrjitte in Gorredijk heeft Friso in opdracht van Kroon 6 robuuste half vrijstaande woningen gerealiseerd. De bouwwerkzaamheden zijn uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij Friso.

Jikke Reinbergenstrjitte, Gorredijk

Ruim wonen in een kindvriendelijke buurt

De ruime woningen zijn door Frisoplan ontwikkeld voor een brede doelgroep en zijn gebouwd in een bijzonder kindvriendelijke buurt. De begane grond is ruim en bevat standaard een inpandige berging op de begane grond. De eerste verdieping beschikt over drie ruime slaapkamers en een badkamer. Via een vaste trap is de zolder (met dakraam) te bereiken, waar de mogelijkheid bestaat om een extra slaapkamer te realiseren.

Wonen in het gemoedelijke Gorredijk

Gorredijk is een gemoedelijk dorp in Friesland met voldoende voorzieningen. Gorredijk heeft een gezellige dorpskern met leuke winkels, een grote sportaccommodatie, meerdere scholen (zowel basis- als voortgezet onderwijs) en een ruim aanbod aan supermarkten. Gek op de natuur, de rust en de ruimte? De bekende natuurgebieden zijn op fietsafstand. Bovendien ligt Gorredijk vlakbij de A7 en is het dorp prima te bereiken met het openbaar vervoer (bus).


Plattegronden

Download hieronder de plattegrond van één van de woningen.

Plattegrond bouwnummer 1