Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw
Project 14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw
Partners Wijbenga Architecten
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Wieger Pieter Boonstra
wonen

14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw

In de wijk De Bouwen in Drachten worden door Frisoplan 14 nieuwbouwwoningen gerealiseerd. De woningen zijn ontworpen door Wijbenga Architecten en bieden ruimte aan een brede doelgroep.

Hooiweg, Drachten

Hoffelijk wonen in Drachten

Door de ligging van de woningen, met de tuinen naar elkaar toe, wordt er een soort hofje gecreëerd. Met wat fantasie lijkt het project op een kasteel met aan weerskanten een ‘toren’. De vijver/waterbak, welke later door de gemeente wordt aangelegd, evenwijdig aan de Burefen maakt dit het beeld van een kasteel helemaal af. Bij het ontwerp van het project is veel rekening gehouden met de bestaande architectuur en de groene omgeving. Moaihôf ligt aan een langwerpige groenstrook waar gespeeld, gesport en gewandeld kan worden. De aangelegde vijver/waterbak wordt in het verlengde van de bestaande waterstrook aangelegd.

Ruime, duurzame woningen


De woningen zijn ruim en hebben minimaal 3 slaapkamers. Door de grote raampartijen komt er veel licht in de woningen. De woningen worden duurzaam gebouwd. De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond, elektrische radiatoren op de verdieping en op het dak worden zonnepanelen geplaatst. Ook wordt er een warmte terugwin installatie (WTW-unit) geïnstalleerd. De gebruiksoppervlakten van de woningen variëren tussen de 120 en 139 m2. De woningen bieden hierdoor voldoende ruimte voor een brede doelgroep. De veertien koopwoningen zijn beschikbaar in drie verschillende woningtypes.

Geïnteresseerd in één van de woningen van Moaihôf in Drachten? Kijk voor meer informatie op www.moaihof.nl.

Betrokken partijen: