Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw
Project 14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw
Partners Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Cor Boorsma
wonen

14 woningen Moaihôf Drachten nieuwbouw

In de wijk De Bouwen in Drachten zijn in opdracht van Frisoplan veertien nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Deze woningen zijn gebouwd door Aannemingsmaatschappij Friso. De woningen zijn ontworpen door Wijbenga I Tromp architecten en adviseurs en bieden ruimte aan een brede doelgroep.

Hooiweg, Drachten

Hoffelijk wonen in Drachten

Door de ligging van de woningen, met de tuinen naar elkaar toe, wordt er een soort hofje gecreëerd. Met wat fantasie lijkt het project op een kasteel met aan weerskanten een ‘toren’. De vijver/waterbak evenwijdig aan de Burefen maakt dit het beeld van een kasteel helemaal af. Bij het ontwerp van het project is veel rekening gehouden met de bestaande architectuur en de groene omgeving. Moaihôf ligt aan een langwerpige groenstrook waar gespeeld, gesport en gewandeld kan worden. De aangelegde vijver/waterbak wordt in het verlengde van de bestaande waterstrook aangelegd.

Ruime, duurzame woningen geschikt voor een brede doelgroep

De gebruiksoppervlakten van de woningen variëren tussen de 120 m2 en 139 m2. De woningen beschikken over minimaal drie slaapkamers. Hierdoor bieden de woningen voldoende ruimte aan een brede doelgroep. Door de grote raampartijen is er veel lichtinval in de woningen. De woningen voldoen aan de laatste eisen voor Bijna Energieneutrale Gebouwen (BENG). De woningen beschikken standaard over vloerverwarming op de begane grond en de verdieping. Op het het dak zijn zonnepanelen geplaatst. Ook is er een luchtwarmtepomp geïnstalleerd.

Betrokken partijen:

Interesse in een woning?

Alle woningen van Moaihôf zijn uitverkocht. Klik hier om naar alle woningen te gaan die momenteel in verkoop zijn.

Nieuwsberichten

Informatiebijeenkomst nieuwbouwproject Moaihôf Drachten