Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Verduurzaming 45 woningen Losser
Project Verduurzaming 45 woningen Losser
Partners Zie betrokken partijen
Sector
wonen
Opdrachtgever Woningcorporatie Prowonen en Reimarkt Enschede
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
wonen

Verduurzaming 45 woningen Losser

Op 16 mei 2022 starte de verduurzaming en onderhoud van 45 woningen in Losser. In opdracht van Woningcorporatie Domijn werden de woningen verduurzaamd in een bewoonde situatie. Net voor de bouvak werden de veduurzamingswerkzaamheden afgerond.

Losser, Overijssel

De verduurzamingswerkzaamheden

Het glas van de woningen werd vervangen voor HR++ glas. Dat is een type dubbelglas dat extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Alle deuren zijn vervangen voor geisoleerde deuren. Ook is er een Co2 gestuurde MV-box aangebracht. De Mechanische ventilatiebox is het hart van de luchtzuivering in de woning. De box voert vervuilde en vochtige lucht af en zorgt voor nieuwe en schone lucht. Daarnaast zijn alle woningen voorzien van zonnepanelen, alle spouwmuren werden na geïsoleerd en aangebracht. Daarnaast werd ook het schilderwerk en de schoonmaak uitgevoerd.

Werkzaamheden in een bewoonde situatie

De verduurzaming is volledig uitgevoerd in bewoonde situatie. Hierbij is het belangrijk dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd zodat de overlast voor bewoners beperkt bleef.

Betrokken partijen

Vacatures utiliteitsbouw

Meer weten?

Wil je meer weten over de verduurzaming in Losser? Bij Friso Oost kunnen we je er alles over vertellen. Je kunt ons bereiken via onderstaande gegevens. Wij staan je graag te woord.

Friso Oost

T: 0545 - 29 18 42

E: friso.oost@frisobouwgroep.nl

Bekijk de vacatures

Nieuwsberichten

Friso Oost start met verduurzaming 45 woningen in Losser