Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Nieuwbouw 58 woningen De Wisseling Stiens
Project Nieuwbouw 58 woningen De Wisseling Stiens
Partners Min2 Bouw-Kunst B.V.
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Luuk Westra
wonen

Nieuwbouw 58 woningen De Wisseling Stiens

De Wisseling in Stiens is een bijzonder woonproject bestaande uit in totaal 58 woningen. Het project is gebouwd op een hele bijzondere locatie: het voormalige spoorweg emplacement van de NS.

Stiens

Wonen op het voormalige spoorweg emplacement van de NS

De woningen zijn ontworpen door architectenbureau Min2 en hebben door hun ronde dak een bijzondere vorm. De ronde kappen zijn in houtskelet uitgevoerd, een uitdaging voor leverancier Houkesloot. De Wisseling is een uniek woonproject. Als je goed kijkt kun je er een trein met locomotief in herkennen met in het midden van het terrein een monumentale spoorloods die onlangs is gerestaureerd.

Gebouwd in verschillende fases

Van de 58 woningen zijn er 32 woningen gebouwd in opdracht van ontwikkelaar Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep). 26 woningen zijn overgenomen door woningbouwvereniging WoonFriesland.Levensloopbestendig en duurzaam wonen

De woningen bieden ruimte aan een brede doelgroep. De huizen zijn ideaal voor starters en gezinnen, maar ook voor ouderen: men kon er namelijk voor kiezen om de woning levensloopbestendig te maken, met een slaapkamer en een badkamer op de begane grond. De woningen zijn gebouwd in een bestaande woonwijk. Daardoor is er extra aandacht voor het voorkomen van hinder en de verkeersveiligheid. Bovendien zijn de huizen duurzaam gebouwd. De woningen worden verwarmd door middel van een warmtepomp. De begane grond en de badkamer is voorzien van vloerverwarming. Op het de daken van de woningen liggen zonnepanelen voor het opwekken van zonne-energie. Eén ding is zeker: wonen in De Wisseling is een mooie bestemming.

Nieuwsberichten

Koopwoningen De Wisseling Stiens opgeleverd