Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Bedrijfshal Bloemsma Makkum nieuwbouw
Project Bedrijfshal Bloemsma Makkum nieuwbouw
Partners Bouwadviesburo Mark de Witte
Sector
werkenindustriebouw
Opdrachtgever Bloemsma Holland Beheer BV
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Radboud Poortvliet
werkenindustriebouw

Bedrijfshal Bloemsma Makkum nieuwbouw

In opdracht van Bloemsma Holland Beheer BV bouwde Aannemingsmaatschappij Friso een bedrijfshal voor Bloemsma Aluminiumbouw. In de nieuwe bouwen hal worden onder andere hoogwaardige aluminium casco’s voor jachten gebouwd.

Stranwei 25, Makkum

Met oog op de toekomst

De bedrijfsloods, ontworpen door Mark de Witte uit Makkum, is met oog op de toekomst gebouwd. Er is gekozen voor verschillende duurzame oplossingen. Zo is het gebouw compleet gasloos gebouwd. De hele hal is voorzien van vloerverwarming in combinatie met een waterpomp. Naast de bouw van de nieuwe bedrijfsloods heeft Friso ook de terreininrichting verzorgd.

Bedrijfsloods bouwen met BIM

Om ervoor te zorgen dat de bedrijfsloods in Makkum zo efficiënt mogelijk gebouwd werd, is er gebruik gemaakt van BIM en clashcontroles. “Het stroomlijnen van de planning zagen we als belangrijkste opgave om dit project succesvol te maken. Het is belangrijk om alle zaken vooraf goed op elkaar af te stemmen met BIM en clashcontroles zodat alles past en de bouw vlekkeloos verloopt” aldus Radboud Poortvliet, projectleider bij Friso Bouwgroep.

Friese bouwer

Bloemsma Aluminiumbouw is gevestigd in het Friese Makkum en is net als Friso een Friese bouwer. Bloemsma bouwt hoogwaardige aluminium casco’s voor jachten, maar ook dekhuizen van motorjachten in het prestigieuze superjacht segment. Met de bouw van de nieuwe bedrijfsloods is de productiecapaciteit van Bloemsma verder uitgebreid.

Nieuwsberichten

Nieuwe bedrijfshal voor Bloemsma Makkum opgeleverd