Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Botenstalling It Soal Workum nieuwbouw
Project Botenstalling It Soal Workum nieuwbouw
Partners Zie betrokken partijen
Sector
werkenindustriebouw
Opdrachtgever AquaResort It Soal Workum
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Anne Feenstra
werkenindustriebouw

Botenstalling It Soal Workum nieuwbouw

In opdracht van AquaResort It Soal Workum heeft Aannemingsmaatschappij Friso in 2021 een nieuwe botenstalling gebouwd in Workum.

Suderséleane 29, Workum

Botenstalling It Soal

In opdracht van Aquaresort  It Soal Workum heeft Aannemingsmaatschappij Friso een nieuwe botenstalling gebouwd. April 2021 startte, aan de hand van het ontwerp van Alynia Design & Development BV, de bouw en zoals gepland werd de nieuwe stalling in september 2021 opgeleverd.

Krappe bouwtijd en lange levertijden

In een korte periode van zes maanden is de een botenstalling van ruim 4.600 vierkante meter gebouwd. Tijdens de bouw waren de werkzaamheden sterk afhankelijk van de levertijden van het materiaal. De strakke planning in combinatie met de onzekere levertijden was het een extra uitdaging.

De werkzaamheden bestonden uit het maken van een fundering, het gieten van de betonvloer en het realiseren van de staalconstructies. Het plaatsen van de overheaddeuren, binnenwanden en de plafonds behoorden ook tot de werkzaamheden. Daarnaast zijn de wand- en vloertegels geplaatst, is het schilderwerk uitgevoerd en zijn de E&W installaties uitgevoerd.

Betrokken partijen