Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming
Project 67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming
Partners Reimarkt
Sector
wonen
Opdrachtgever Woningcorporatie Domijn
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
wonen

67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming

In samenwerking met Reimarkt en woningcorporatie Domijn heeft Friso Oost (vestiging Eibergen) gewerkt aan de verduurzaming van 67 sociale huurwoningen in Haaksbergen.

Diverse locaties in Haaksbergen

Lagere energierekening en hoger wooncomfort

Om de huurwoningen toekomstbestendig te maken zijn er verschillende verduurzamingswerkzaamheden uitgevoerd. De huidige beglazing is vervangen door HR++ glas. Dit zorgt er voor dat er minder warmte verloren gaat, maar ook dat er minder warmte het huis binnen treedt. De woningen zijn ook beter geïsoleerd. Zo zijn de voordeuren, achterdeuren en/of tussendeuren geïsoleerd en er wordt bodem- en spouwmuurisolatie toegepast. Om te zorgen voor een gezond binnenklimaat zijn er mechanische ventilatie in de woningen geïnstalleerd. Op het dak zijn zonnepanelen geplaatst voor het opwekken van zonne-energie. Al deze maatregelen zorgen naast een lagere energierekening, ook voor een hoger wooncomfort. Naast verduurzamingswerkzaamheden zijn er ook onderhoudswerkzaamheden aan de woningen verricht.


Bewonerscommunicatie

De werkzaamheden zijn uitgevoerd terwijl de bewoners in de woning blijven wonen. Het is was belangrijke opgave voor Friso Oost om de werkzaamheden zo uit te voeren dat er zo min mogelijk overlast is voor de bewoners. Samen met Reimarkt waren zij verantwoordelijk voor een duidelijke communicatie richting de bewoner over o.a. de planning van de werkzaamheden.

Nieuwsberichten

Friso Oost gestart met verduurzaming van 67 woningen voor woningcorporatie Domijn