Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
65 woningen Haaksbergen verduurzaming
Project 65 woningen Haaksbergen verduurzaming
Partners Zie betrokken partijen
Sector
wonen
Opdrachtgever Woningcorporatie Domijn
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
wonen

65 woningen Haaksbergen verduurzaming

In opdracht van woningcorporatie Domijn heeft Friso Oost (vestiging Eibergen) complexmatige verduurzamingswerkzaamheden uitgevoerd bij 65 woningen in Haaksbergen.

Haaksbergen

Meer wooncomfort

Voor de verduurzamingswerkzaamheden hadden de woningen gedeeltelijke spouwmuurisolatie. Om te zorgen voor meer wooncomfort bij de bewoners zijn de woningen beter geïsoleerd. Zo werden de spouwmuren bij-geïsoleerd met bijpassende isolatie. Op de zolder van de woningen werden de dakramen vervangen en de cv leidingen geïsoleerd. Als bodemisolatie zijn er HR++ parels in de kruipruimte aangebracht. Dit gebeurde van buitenaf omdat de luiken naar de kruipruimte bij de meeste woningen niet bereikbaar waren in verband met de laminaatvloer. Daarnaast werden de oude, asbestehoudende voordeuren vervangen voor nieuwe, geïsoleerde exemplaren. De bewoners hebben bij het tekenen van de akkoordverklaring zelf een model en kleur mogen uitzoeken.

Ventileren voor een gezond binnenklimaat

In de kunststof kozijnen is nieuw HR++ glas geplaatst met zelfregelende ventilatieroosters (ZR-roosters). Deze ventilatieroosters dragen samen met het nieuwe ventilatiesysteem bij aan een gezond binnenklimaat. Naast de werkzaamheden binnen, werd ook aan de buitenkant van de woningen onderhoud uitgevoerd. De schoorstenen van de woningen zijn geïnspecteerd en waar nodig gerepareerd. Ook is er buiten schilderwerk uitgevoerd. Zo kunnen de woningen weer jaren mee.

Betrokken partijen:

Nieuwsberichten

Friso Oost heeft verduurzamingswerkzaamheden in Haaksbergen afgerond