Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Industriebouw

De ene fabriekshal is de andere niet. Dat weet Friso als geen ander. Tijdens de bouw van de Danonefabriek in Cuijk waren veiligheid en hygiëne ontzettend belangrijk, voor de motorenwerkplaats op Schiphol was de logistiek een uitdaging. Zo heeft elk project haar eigen wensen en eisen. Wij begrijpen dat. Voor industriële bouwprojecten kunnen we zowel ondergronds bouwen, als boven de grond.

Korte lijnen, snelle bouw

Bij de bouw van een fabriek zijn veel disciplines betrokken. Wij werken in dergelijke trajecten dan ook nauw samen met de installateur en opdrachtgever. Vanaf de voorbereidingsfase tot en met oplevering heb je te maken met één contactpersoon. Dit is vaak de projectleider en bij kleinere projecten de hoofduitvoerder. De verantwoordelijkheid ligt bij Friso laag in de organisatie. Dat betekent dat onze projectleiders in de meeste gevallen zelf beslissingen nemen op het gebied van budget en planning. Het voordeel? Als we tijdens de bouw knelpunten tegenkomen of mogelijkheden tot optimalisatie zien, dan schakelen we snel, waardoor de planning niet in gevaar komt.

Ondergronds bouwen

Veel fabrieken hebben kelders of ondergrondse opslag. Friso Civiel, een van de dochterbedrijven van Friso Bouwgroep, is heer en meester op dat gebied. Dat Friso deze expertise in eigen huis heeft is een absoluut voordeel voor onze opdrachtgevers. Ben je op zoek naar een specialist in ondergronds bouwen, dan ben je bij Friso aan het juiste adres.

BIM is king bij industriebouw

Zeker bij grote industriële projecten is het toepassen van BIM een sleutel tot succes. En met succes bedoelen we dan: een snelle bouw, binnen het budget en een perfect eindresultaat. Door te werken met een BIM-model worden knelpunten tussen ontwerp en installaties al in het voortraject zichtbaar. Zo kunnen we vooraf oplossingen bedenken, in plaats van achteraf te moeten bijsturen.

Terug naar overzicht

Projecten

Botenstalling It Soal Workum nieuwbouw

Botenstalling It Soal Workum nieuwbouw

Bedrijfspand Vattenfall IJmuiden nieuwbouw

Bedrijfspand Vattenfall IJmuiden nieuwbouw

Uitbreiding Royal Steensma Franeker nieuwbouw

Uitbreiding Royal Steensma Franeker nieuwbouw

Bekijk alle projecten