Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Werken bij Hanzebouw

Hanzebouw restaureert, renoveert en onderhoudt. Van jaren-70-woningen tot monumentale panden. En van raam- en deurwerk tot complete herbestemming. We bouwen met passie, aandacht en oog voor detail. Je kent ons misschien van het werk aan één van de torens in Kampen, de restauratie van het Drostenhuis of de grote Sint Michaëlskerk in Zwolle. Ben jij ambitieus, hou je van afwisseling en heb je verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je van ons alle vrijheid die nodig is om je werk zo te doen wat jij denkt dat het beste is. Werken bij Hanzebouw is werken bij een ambitieus en veelzijdig restauratiebedrijf. Een stevig bouwbedrijf, met korte lijnen en zonder flauwekul. En dat is ook precies wat wij in onze medewerkers zoeken.

Openstaande vacatures

Meerwerkend voorman

Meerwerkend voorman

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

Timmerman

Timmerman

Zit je vacature er niet tussen?

Kom een kop koffie drinken!

Wil jij aan de slag bij Hanzebouw en kun jij vertellen wat je goed kunt en waar je naar op zoek bent? Kom gerust langs voor een kop koffie met Gerwin Legtenberg. Maar WhatsAppen, bellen of mailen mag natuurlijk ook. Laat je gauw iets van je horen? Gerwin staat je graag te woord!

Gerwin Legtenberg

E: g.legtenberg@frisobouwgroep.nl

M: 06 29 05 58 66

Zit je vacature er niet tussen?

Is er op het moment niet die vacature die jou aanspreekt? Grote kans dat we wel iets voor elkaar kunnen betekenen! Kom je een kop koffie drinken? Dan hebben we het over de mogelijkheden.

Wil je weten wat wij zoeken?