Hanzebouw

Bezoekadres:

Eiffelstraat 9
8013 RT Zwolle

Contact

Herbestemming

In een tijd dat veel vastgoed leeg komt te staan, is er oog voor herbestemming. Met herbestemming geven we panden een nieuwe kans. Deze objecten, die vaak barsten van de geschiedenis en cultureel belang, wachten allemaal op een nieuwe invulling. Zodat generatie op generatie kan genieten van elk authentiek detail.

Oog voor geschiedenis

Met herstemming geven we een leegstaand pand een tweede leven. Bij Hanzebouw vinden we het belangrijk dat monumentale panden en cultureel erfgoed blijft bewaard. Denk aan een ziekenhuis, warenhuis, wooncomplex of een kantoorpand. We houden rekening met oude bouwstijlen en materialen en restaureren en renoveren met beleid. Dat betekent dat we niets weghalen of weggooien dat behouden kan blijven. We verbouwen met oog voor geschiedenis en details. En geven vanuit die gedachte invulling aan de nieuwe bestemming.

Toekomstmuziek

Het belang van herbestemming is dat vastgoed wordt behouden met oog op de toekomst. Door deze panden te renoveren tot bijvoorbeeld woningen of kantoren, krijgt een gebouw een compleet nieuwe functie. Zo krijgen ze hun oude status terug, alleen op een andere manier. En worden het weer prettige plekken waar wordt gewoond, gewerkt en geleefd.

Terug naar overzicht