Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Verbouw

Als je als bedrijf uit je jasje groeit, of mee wilt gaan met de tijd, dan is een verbouwing vaak de beste manier. Naast renoveren en/of uitbreiden, kunt je gelijk kiezen voor verduurzaming van jouw bedrijfspand.

Verbouw bedrijfspand

Friso helpt daarbij graag. Samen met jullie bekijken wij de plannen, geven we advies, sturen we bij en zorgen we vanzelfsprekend voor een optimaal eindresultaat. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Een man een man, een woord een woord. Of het gaat om een interne verbouwing, uitbreiding of grondige renovatie, onze gedreven vaklieden staan voor je klaar. Voor kleine verbouwingen, van bijvoorbeeld de entree van een bedrijfspand tot grote, ingrijpende verbouwingen, zoals het realiseren van nieuwe operatiekamers voor een ziekenhuis, kun je bij Friso terecht. In veel gevallen kan de normale gang van zaken gewoon doorgaan. Wij zorgen ervoor dat de overlast beperkt blijft en dat je medewerkers, bezoekers en klanten zo weinig mogelijk hinder ondervinden.

Renovatie en verduurzaming huurwoningen

Voor woningbouwcorporaties voeren wij kwaliteitsverbeterings- en verduurzamingstrajecten uit. Tijdens deze trajecten vindt er niet alleen een upgrade of renovatie plaats, maar wordt ook geïnvesteerd in duurzame toepassingen, zoals isolatieglas, dakisolatie en pv-panelen. Een goede planning en duidelijke communicatie met de bewoners zijn dé kritische succesfactoren bij het uitvoeren van kwaliteitsverbeteringstrajecten. Onze woonconsulenten begeleiden jouw huurders en zijn bereikbaar voor vragen. Daarnaast werken we vaak met nieuwsbrieven of een speciale projectwebsite, waarop de bewoners het hele traject kunnen volgen. Zo weten ze precies wat ze kunnen verwachten.

Kijk met een glimlach terug op de verbouwing

Natuurlijk zorgen we voor een snelle, perfecte uitvoering van het werk. Daar kun je van op aan! Uiteraard kan een verbouwing ingrijpend zijn, wij doen er alles aan om overlast te voorkomen en ervoor te zorgen dat iedereen met een glimlach terugkijkt op uw verbouwing.

Terug naar overzicht

Projecten

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Synagoge Groningen interne verbouwing

Synagoge Groningen interne verbouwing

Intensive Care IC / CCU Assen verbouw

Intensive Care IC / CCU Assen verbouw

Bekijk alle projecten