Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Een vak apart

Ondergronds bouwen is een vak apart. Het brengt vaak meer risico’s met zich mee als bovengronds bouwen. Als ondergronds bouwen niet zorgvuldig gebeurt kan schade aan de omgeving ontstaan. Risicomanagement is hierbij zeer belangrijk. Door onze decennialange ervaring zijn wij een zeer deskundige en daardoor betrouwbare partner als het gaat om ondergronds bouwen. Overigens niet alleen voor utiliteits- of industriebouw maar ook voor infraprojecten, zoals tunnels en viaducten, kun je bij Friso Civiel B.V. terecht.

Ondergrondse parkeergarages en parkeerkelders

Ondergronds bouwen is efficiënt. Het levert namelijk flink wat ruimte op en soms is het vooral praktisch of van belang voor een goede doorstroming van het verkeer. Steeds vaker worden grote kantoorgebouwen, appartementen en winkelcentra voorzien van parkeergarages en parkeerkelders. Samen met Aannemingsmaatschappij Friso realiseerde Friso Civiel recentelijk de parkeerkelder onder het appartementgebouw aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam.

Ondergrondse opslag & bergbezinkbassins

Opslag vindt vaak ondergronds plaats. Soms omdat het ruimte bespaart, maar in veel gevallen ontkom je er niet aan om ondergronds te bouwen, zoals bij bergbezinkbassins die de opvangcapaciteit van rioleringssystemen vergroten. Ook reinwaterkelders, die de piekbelasting de toevoer van drinkwater garanderen, worden ondergronds door Friso Civiel gebouwd. Overigens verzorgt Friso Civiel niet alleen de nieuwbouw, maar ook renovatie van bijvoorbeeld reinwaterkelders en drinkwaterkelders.

Terug naar overzicht

Projecten

Onderstation Oosterwolde uitbreiding

Onderstation Oosterwolde uitbreiding

Onderstation Olsterpad Dronten

Onderstation Olsterpad Dronten

Onderstation Wolvega uitbreiding

Onderstation Wolvega uitbreiding

Bekijk alle projecten
Vacatures

Meer informatie?

Meer weten of een van ons spreken? Neem contact met ons op via onderstaande gegevens:


Friso Civiel B.V.

T: 0515 - 43 66 70

E: info@frisociviel.nl

Op de hoogte gehouden worden van al het nieuws over Friso Civiel? Volg ons via onderstaande social media kanalen:

Bekijk de vacatures