Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Verbouw Fletcher Landhotel Dwingeloo
Project Verbouw Fletcher Landhotel Dwingeloo
Partners -
Sector
werkenrecreëren
Opdrachtgever Fletcher Hotels Nederland
Contractvorm
bouwteamdesign en build
Contactpersoon Herbert Reerink
werkenrecreëren

Verbouw Fletcher Landhotel Dwingeloo

Aannemingsmaatschappij Friso Oost heeft Fletcher Hotel De Borken in Dwingeloo gerenoveerd. Het hotel bestaat uit 44 hotelkamers en zes zalen gelegen in het mooie Drentse landschap.

Lhee 76, Dwingeloo

De werkzaamheden

De renovatie bestond uit het renoveren van de badkamers en toiletruimtes. Ook zijn de hotelkamers, gangen, multifunctionele feest- en vergaderzalen, ontbijtzaal en het restaurant geheel gerestyled. Er is een geheel nieuwe ontvangstbalie en bar gecreëerd wat een fraai open geheel geeft. Er zijn nieuwe kozijnen en ramen geplaatst. Eén van de daken is geheel geïsoleerd en voorzien van een nieuw pannendak. In het restaurant zijn aan de binnenzijde voorzetramen geplaatst om zo de mooie, authentieke uitstraling te behouden.

Brandveiligheid

Brandveiligheid is ook een belangrijk aspect bij dit project en voor Fletcher Hotels. Daarom zijn er tijdens de verbouwing brandwerende voorzieningen aangebracht tussen de verschillende brandcompartimenten. Aan de buitenzijde zijn de houten planken vervangen voor fraaie gevelbekleding om zo brandoverslag te voorkomen.

Fletcher heeft samen met een interieurarchitect het hotel compleet nieuw en sfeervol ingericht zodat het Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo de gasten na de verbouwing weer warm kon verwelkomen. De werkzaamheden zijn in het voorjaar van 2024 afgerond.

Friso Oost is een graag geziene gast bij Fletcher Hotels. Eerder verbouwde ze Fletcher Hotel De Scheperskamp in Lochem en Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek.

Nieuwsberichten

Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo opgeleverd na verbouwing

Lees meer