Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Verbouw Fletcher hotel De Scheperskamp in Lochem
Project Verbouw Fletcher hotel De Scheperskamp in Lochem
Partners Zie betrokken partijen
Sector
werkenrecreëren
Opdrachtgever Fletcher Hotels Nederland
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
werkenrecreëren

Verbouw Fletcher hotel De Scheperskamp in Lochem

In het mooie Achterhoekse landschap, vlakbij Lochem, staat Fletcher Hotel 'De Scheperskamp'. Friso Oost is daar eind 2022 gestart met renovatiewerkzaamheden. In juni werden de werkzaamheden afgerond en werd het hotel opgeleverd en overgedragen aan de opdrachtgever. Met 50 spiksplinternieuwe kamers, vijf compleet vernieuwde algemene ruimtes en een receptie/restaurant is het hotel weer geopend voor gasten.

Paasberg 2, Lochem

Nieuwe, frisse uitstraling

De werkzaamheden bestonden uit renovatie van de hotelkamers inclusief badkamer en de gangen. Ook het restaurant is compleet vernieuwd. De ruimtes van het hotel zijn samen met een interieurarchitect compleet nieuw en sfeervol ingericht.

Extra aandacht voor brandveiligheid

Brand- en rookveiligheid staat hoog op de agenda bij opdrachtgevers. Buiten de bouwkundige werkzaamheden is het gehele hotel aangepast op brandwerende voorzieningen. Zo zijn de hotelkamerdeuren vervangen en zijn er nieuwe brandwerende plafonds en schachten aangebracht. Ook zijn leidingdoorvoeren en -gaten rook- en brandwerend afgewerkt. In het restaurant is het gehele plafond gesloopt zodat de gehele staalconstructie brandwerend bekleed kon worden. Daarna is er een geheel nieuw plafond inclusief lichtplan gemonteerd.


Graag geziene gast

Friso Oost is een graag geziene gast in de Fletcher Hotels. In 2022 voerde Friso Oost ook renovatiewerkzaamheden uit in Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek. Op dit moment is Friso Oost nieuwe transformatieprojecten voor Fletcher Hotels aan het voorbereiden.

Gerelateerde projecten