Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Realisatie twee appartementen binnenstad Deventer
Project Realisatie twee appartementen binnenstad Deventer
Partners Saanen Archictecten B.V
Sector
wonen
Opdrachtgever Bick Invest Real Estate B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Ilse van Dijk-Lenters
wonen

Realisatie twee appartementen binnenstad Deventer

In opdracht van Bick Invest Real Estate B.V. heeft Hanzebouw (onderdeel van Friso Bouwgroep) twee appartementen in Deventer gerealiseerd. De werkzaamheden zijn afgelopen februari opgestart en eind vorige maand opgeleverd aan de opdrachtgever.

Keizerstraat 1, Deventer

Ruimte voor twee appartementen

De appartementen, ontworpen door Saanen Archictecten B.V., zijn gerealiseerd op de derde verdieping van een pand aan de Keizersstraat in het centrum van Deventer. Omdat de appartementen zijn gerealiseerd op de derde verdieping moest de verdiepingsvloer eerst worden aangepakt zodat deze geschikt werd voor wonen. Ook is het dak geïsoleerd en zijn de oude dakspanten gerestaureerd en teruggebracht. Deze zijn in het zicht gebleven wat zorgt voor veel karakter in de appartementen. Daarnaast zijn er aan de achterzijde drie dakkappelen geplaatst en is er een balkon gerealiseerd.

Een project waar meer komt kijken dan enkel verbouwen. Qua logistiek is binnenstedelijk (ver)bouwen een uitdaging door de toevoer van al het materiaal en materieel. Maar ook de communicatie met omwonenden en medehuurders is essentieel voor een geslaagd project. Daarom is de projectbegeleiding waargenomen door Building Retail.

Klik hier om updates over dit project te volgen via het Instagram account van Building Retail.