Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Nieuwbouw 21 woningen Zuid-Scharwoude
Project Nieuwbouw 21 woningen Zuid-Scharwoude
Partners Zie betrokken partijen
Sector
wonen
Opdrachtgever Ballast Nedam Development
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Cor Boorsma
wonen

Nieuwbouw 21 woningen Zuid-Scharwoude

In opdracht van Ballast Nedam Development heeft Aannemingsmaatschappij Friso 21 royale koopwoningen op Eiland D in Westerdel, Zuid-Scharwoude gebouwd.

Lievenlant, Eiland D, Westerdel, Zuid-Scharwoude

21 royale woningen in jaren '30 stijl

In de nieuwbouwwijk Westerdel Eiland D in Zuid-Scharwoude heeft Aannemingsmaatschappij Friso 21 royale watervilla's gerealiseerd. Deze zijn door MB architecten ontworpen in authentieke jaren '30-stijl. De betonwanden, kozijnen en houtskeletbouw van de woningen zijn afkomstig van Houkesloot Toelevering, mede onderdeel van Friso Bouwgroep. De wijk is gelegen in een nieuwe waterrijke en groene plek die grenst aan het idyllische (en beroemde) natuurgebied 'Het Rijk der Duizend Eilanden' en het recreatiegebied Geestmerambacht. Kortom, bewoners zijn hier straks omgeven door een pittoresk en eeuwenoud Holland landschap. Eiland D wordt ontwikkeld door de VOF Westerdel, een samenwerking van Ballast Nedam Development, BPD Development, BPD Gebiedsontwikkeling en Ooms Bouw & Ontwikkeling.

Fijne ligging

Even ten noorden van Alkmaar, op twintig minuten rijden van het Noord-Hollandse strand, strekt het Rijk van Duizend Eilanden zich uit. Het gebied is een paradijs in de meest letterlijke zin van het woord: het waterrijke gebied, vol kreken, vaarten en eilanden, biedt kilometers aan vaarroutes, vele hectaren groen en eindeloze wandel- en fietspaden. De 21 royale koopwoningen van Eiland D liggen op een steenworp afstand van het vernieuwde Winkelcentrum Broekerveiling. Voorzieningen als scholen, een NS-treinstation, een gezondheidscentrum en een kinderdagverblijf liggen in de directe nabijheid. En niet alleen de uitgestrekte natuur, maar ook de stedelijke gezelligheid is zeer vlakbij: de schitterende binnenstad van Alkmaar ligt bijna om de hoek.

Plattegrond

Download hieronder de plattegrond van één van deze woningen.

Plattegrond bouwnummer 1


Betrokken partijen:

Nieuwsberichten

Eerste blok van de 21 nieuwbouwwoningen in Zuid-Scharwoude opgeleverd

Gerelateerde projecten