Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden
Project Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden
Partners De Jong Architecten, Linthorst Installatietechniek
Sector
wonen
Opdrachtgever Kroon BV
Contractvorm
bouwteam
Contactpersoon Herbert Reerink
wonen

Nieuwbouw 13 app. complex Tuinzicht Elden

In samenwerking met KROON BV heeft Aannemingsmaatschappij Friso Oost appartementencomplex Tuinzicht in Elden gerealiseerd.

Aubadepad, Elden

Prachtig statig gebouw met 13 ruime appartementen

Het voormalige dorpje Elden is misschien wel het best bewaarde geheim van Arnhem. Het is er nog authentiek rustig, gezellig en sfeervol en de mensen hebben er tijd voor elkaar. De afgelopen jaren verrees op deze plek de nieuwe wijk ‘De Tuin van Elden’: een groene oase op een steenworp afstand van de gezellige Arnhemse binnenstad. Als kers op de taart is het prachtige appartementencomplex Tuinzicht toegevoegd aan de Tuin van Elden. Een prachtig statig gebouw met daarin 13 ruime appartementen. Kortom: groots wonen en veel ruimte om te ontspannen.

Ontwerp

Het gebouw, wat is ontworpen door De Jong Architecten, wordt gekenmerkt door een passende, eigentijdse architectuur die aansluit op de uitstraling van de omliggende bebouwing in de landgoedsfeer. De 13 appartementen zijn goed ingedeeld met fijne ruime plattegronden. De royale balkons op de hoeken van het gebouw accentueren een krachtige architectuur en bieden veel privacy en leefgenot voor de bewoners. In materialisatie is er gekozen voor een donkere bakstenen gevel, gecombineerd met houten gevelelementen die goed aansluiten op de reeds gebouwde buurpanden. De 13 appartementen zijn levensloopbestendig en duurzaam gebouwd. Ze zijn gasloos opgeleverd en zeer energiezuinig. Ieder appartement is voorzien van een eigen warmtepomp die naast verwarmen tevens in de warmere maanden kan koelen.

Interesse in een woning?

Alle appartementen van Tuinzicht Elden zijn uitverkocht. Klik hier om naar alle woningen te gaan die momenteel in verkoop zijn.

Nieuwsberichten

Appartementencomplex Tuinzicht van Elden bij Arnhem opgeleverd

Lees meer