Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding
Project Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding
Partners Zie betrokken partijen
Sector
werkenzorg
Opdrachtgever Maatschap Huisartsenpraktijk Akkrum
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Andries Veenstra
werkenzorg

Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding

In opdracht van Maatschap Huisartsenpraktijk Akkrum heeft Friso Totaalbouw de uitbreiding van de huisartsenpraktijk in Akkrum gerealiseerd. Het project is vanaf het ontgraven/fundatie tot en met de afbouw uitgevoerd. De uitbreiding is begin oktober 2021 opgeleverd.

Leppedyk 37A, Akkrum

Gezondheidszorg dichtbij

De uitbreiding van de 6.900 patiënten tellende praktijk in Akkrum is vooral bedoeld om de gezondheidszorg in het dorp zelf te kunnen blijven uitvoeren. De praktijk is naast het zorgcentrum Leppehiem gebouwd. Een perfecte locatie aangezien daar de meeste zorg nodig is.

Blijdschap en financiële steun

Vanwege het nijpende tekort aan huisartsen is de praktijk gesteund door de Provincie Friesland, die een financiële bijdrage heeft verstrekt. Zorgcentrum Leppehiem was blij met de plannen en verkocht daarom de nodige grond voor een zeer schappelijk bedrag. Sinds 1999 staat de huisartsenpraktijk al op deze plek en in 2011 vond de eerste uitbreiding plaats.

Toegankelijkheid tijdens de werkzaamheden

Het bestaande gebouw is met drie spreek-/behandelkamers en een koffiekamer uitgebreid. Ook is de bestaande wachtkamer vergroot. Friso Totaalbouw heeft de uitbreiding vanaf begin tot eind begeleid en ervoor gezorgt dat de praktijk tijdens de bouw nog steeds goed toegankelijk is was bezoekers, personeel en voertuigen zoals bijvoorbeeld ambulances.

Betrokken partijen: