Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding
Project Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding
Partners Zie betrokken partijen
Sector
werkenzorg
Opdrachtgever Maatschap Huisartsenpraktijk Akkrum
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Egbert van Veen
werkenzorg

Huisartsenpraktijk Akkrum uitbreiding

In opdracht van Maatschap Huisartsenpraktijk Akkrum realiseert Friso Totaalbouw de uitbreiding van de huisartsenpraktijk in Akkrum. Het project wordt vanaf het ontgraven/fundatie tot en met de afbouw uitgevoerd. Naar verwachting wordt de uitbreiding begin oktober opgeleverd.

Leppedyk 37A, Akkrum

Gezondheidszorg dichtbij

De uitbreiding van de 6.900 patiënten tellende praktijk in Akkrum is vooral bedoeld om de gezondheidszorg in het dorp zelf te kunnen blijven uitvoeren. De praktijk wordt naast het zorgcentrum Leppehiem gebouwd. Een perfecte locatie aangezien daar de meeste zorg nodig zal zijn.

Blijdschap en financiële steun

Vanwege het nijpende tekort aan huisartsen wordt de praktijk gesteund door de Provincie Friesland, die een financiële bijdrage verstrekt. Zorgcentrum Leppehiem was blij met deze plannen en verkocht daarom de nodige grond voor een zeer schappelijk bedrag. Sinds 1999 staat de huisartsenpraktijk al op deze plek en in 2011 vond de eerste uitbreiding plaats.

Toegankelijkheid tijdens de werkzaamheden

Het bestaande gebouw wordt met drie spreek-/behandelkamers en een koffiekamer uitgebreid. Ook zal de bestaande wachtkamer worden vergroot. Friso Totaalbouw begeleid de uitbreiding vanaf begin tot eind en zorgt ervoor dat de praktijk tijdens de bouw nog steeds goed toegankelijk is voor bezoekers, personeel en voertuigen zoals bijvoorbeeld ambulances.

Betrokken partijen: