Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Achilleskwartier Almere woningbouw
Project Achilleskwartier Almere woningbouw
Partners De 4-Linden Makelaardij
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Roland Beijersbergen
wonen

Achilleskwartier Almere woningbouw

In de groenste wijk van Almere is een kleinschalig appartementencomplex ontwikkeld door Friso Plan B.V. Het Achilleskwartier in Almere is gebouwd door Aannemingsmaatschappij Friso.

Dettifossstraat, Almere Poort

Wonen in Achilleskwartier

De nieuwe appartementen aan het Cascadepark zijn ruim opgezet, ieder appartement beschikt over een eigen inpandige berging en privé parkeerplaats. Op de begane grond zijn de appartementen voorzien van een terrastuin en op de verdiepingen van een riant balkon. ‘Het is er royaal, comfortabel en licht wonen,’ vertelt collega en woonadviseur Rosemarie Klapwijk van Frisoplan. ‘Bij binnenkomst in de appartementen sta je echt versteld van de ruimte en de hoeveelheid natuurlijk lichtinval. De appartementen - variërend in grootte van 81 m² tot 124 m² - liggen in een wijk die alles aan voorzieningen heeft. Daarnaast is de wijk ruim opgezet, afwisselend en verrassend. Groen en gezond wonen is hier de standaard. Daar sluit het ontwerp van de appartementen mooi bij aan.’

Energiezuinig en duurzaam wonen

Naast fijn wonen is er ook rekening gehouden met duurzaam wonen. Zo zijn de woningen energiezuinig opgezet door goede isolatie en veel glasoppervlak. Bovendien zorgen de zonnepanelen voor lagere woonlasten wat weer bijdraagt aan een duurzame wereld. ‘De appartementen zijn aangesloten op stadsverwarming, een milieuvriendelijk warmtenet, waarbij veel aandacht is voor het terugdringen van de CO2-uitstoot. Naast het duurzaamheidsaspect zijn de appartementen onderhoudsarm, modern en voorzien van hedendaags wooncomfort. Kopers konden bovendien gebruik maken van een afbouwpakket, waarbij de inrichting van de woning volledig wordt verzorgd door Wooncentrum Wolvega. Verzorgd en ontzorgd dus!’ besluit Rosemarie haar verhaal.