Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
8 woningen Over de Wijmers Loppersum
Project 8 woningen Over de Wijmers Loppersum
Partners Brandsma en de Jong Makelaars
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Marja Leeuwis
wonen

8 woningen Over de Wijmers Loppersum

In opdracht van Frisoplan bouwde Aannemingsmaatschappij Friso 8 duurzame twee-onder-een-kap woningen in Loppersum. De woningen zijn ruim opgezet en voorzien van drie royale slaapkamers en een riante zolderverdieping. Daarnaast zijn de woningen uitgerust met zonnepanelenen een warmtepomp.

Tichelwerk, Loppersum

Ruime woningen

"De royale woningen zijn comfortabel en licht dankzij de vele ramen. De uitstraling is modern met een zweem van de jaren ’30 architectuur dankzij de grote overstekken, schilddak en metselwerkdetails", licht Marja Leeuwis, projectmanager van Friso Bouwgroep toe."De verdieping van de woning bestaat uit drie royale slaapkamers en heeft een badkamer met ruimte voor een bad. Via een vaste trap kom je op de riante zolder van ongeveer 20 vierkante meter. De maatvoering in de woning is zo gekozen dat elke ruimte een optimale bruikbaarheid heeft. De woningen hebben een ruime U-plattegrond met een aangebouwde garage. Kortom; genoeg ruimte voor fietsen, gereedschap en hobbyspullen."

"De woningen worden gebouwd aan een doodlopende straat. Buiten hoor je de vogels fluiten, via een fiets-/wandelpad loop zo het weidse Groninger landschap in."

Rust en ruimte, maar alles binnen handbereik

"Loppersum is met circa 2570 inwoners echt één van de parels van de streek", vult Rosemarie Klapwijk, woonadviseur bij Frisoplan aan "Een weids landschap met eindeloze vergezichten, statige boerderijen, stille borgen en buitenhuizen typeert deze streek. Er zijn rustige landweggetjes om te wandelen of fietsen om vervolgens een stop te maken bij één van de boerderijwinkels met streekproducten. Hier hebben mensen nog tijd voor een praatje, of een mooi sterk verhaal. Een fijn dorp om veilig en rustig te wonen met het comfort van een goede trein en bus en auto verbinding naar Groningen, Delfzijl of de Eemshaven. Daarnaast is 'Over de Wijmers' een kindvriendelijke buurt, met veel ruimte, groen, veiligheid en speelmogelijkheden. Wonen in één van deze woningen betekent: lekker lopend naar school, een dokter om de hoek wanneer uw kind ziek is, veel ruimte om te spelen en ravotten en een sportclub voor wanneer de kinderen wat ouder zijn".

De woningen worden gebouwd aan een doodlopende straat, alleen de bewoners van de woonwijk maken gebruik van deze weg. ‘Buiten hoor je de vogels fluiten, via een fiets-/wandelpad loop je richting het zuiden zo het weidse Groninger landschap in' besluit Rosemarie.

Interesse in een woning?

Alle woningen van Túnwente zijn uitverkocht. Klik hier om naar alle woningen te gaan die momenteel in verkoop zijn.

Nieuwsberichten

8 woningen in Loppersum in de verkoop

8 woningen Over de Wijmers in Loppersum opgeleverd

Aardbevingsbestendig en duurzaam bouwen aan 8 woningen in Loppersum

Bouw 8 duurzame woningen Loppersum officieel gestart