Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw
Project Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw
Partners VDP Architecten
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Frisoplan
wonen

Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw

In de gemeente Westerkwartier in de woonwijk De Oostergast in Zuidhorn ontwikkelde Rutger Gietema samen met Frisoplan het nieuwe appartementengebouw Antares 2020. Aannemingsmaatschappij Friso bouwde de nieuwe aanwinst voor een van de mooiste groene plekjes van Zuidhorn.

Antaresstraat, Zuidhorn

Duurzaam wonen

Antares 2020 klaar voor de toekomst

Het nieuwe woongebouw, naar een ontwerp van VDP-Architecten bestaat uit twaalf appartementen waaronder vier penthouses met een prachtig silhouet van grote ramen onder twee lange kappen met dakpannen. Alle woningen hebben brede, glazen puien en een ruim balkon. Wieger Pieter Boonstra, ontwikkelaar bij Frisoplan (onderdeel van Friso Bouwgroep) is tevreden over de voorspoedige bouw van het complex: “Na een lange voorbereiding verliep de bouw op rolletjes. Alle woningen zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid, ze zijn gasloos, voorzien van zonnepanelen, vloerverwarming en een Brine/waterpomp en daarmee op de toekomst voorbereid.”

Markant gebouw met veel woonkwaliteit

Net voor de bouwvak van 2021 legde Aannemingsmaatschappij Friso de laatste hand aan de werkzaamheden van het nieuwe wooncomplex. Na afronding van de bouwwerkzaamheden ging ontwikkelaar Rutger Gietema nog aan de slag met de inrichting van de ruimte buitenom het gebouw, waaronder de aanleg van parkeerplaatsen, fietsenberging en het groen. Rutger Gietema: “Bij de ontwikkeling en het ontwerp van het gebouw, stond ons een markant gebouw met veel woonkwaliteit voor ogen. Mensen kunnen hier prettig en comfortabel wonen, met veel licht en een lekkere buitenruimte.”

'Het appartementencomplex draagt bij aan een gevarieerd aanbod in deze woonwijk'

Wethouder Woningbouwprojecten Geertje Dijkstra-Jacobi: “Deze nieuwe appartementen zijn een mooie en welkome verruiming van het woningaanbod in De Oostergast. Het appartementencomplex draagt bij aan een gevarieerd aanbod in deze woonwijk.

Betrokken partijen: