Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw
Project Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw
Partners VDP Architecten (architect)
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan B.V.
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Wieger Pieter Boonstra (ontwikkelaar)
wonen

Koopappartementen Antares 2020 Zuidhorn nieuwbouw

Naar een ontwerp van VDP architecten uit Groningen, heeft een prachtige silhouet met over drie verdiepingen vier appartementen per etage. De woningen variëren in grootte van 80 tot 120 m2 en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid.

Antaresstraat, Zuidhorn

Duurzaam wonen

De woningen variëren in grootte van 80 tot 120 m2 en zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Zo is ieder appartement voorzien van zijn eigen individuele warmtepomp en gebalanceerd ventilatiesysteem. Uiteraard kunnen PV-panelen niet ontbreken. De materialen van de buiten- en de binnenschil zijn hoogwaardig en robuust. Door de grote gevelvullende raampartijen op beide uiteinden van de Antares, en de grote raampartijen in de zijgevels kunt u optimaal genieten van de sterren.De buitengevels zijn doorgetrokken bij het balkon, dit zorgt voor een prettige privacy en functioneert bovendien als zonwering voor de warme dagen. De rood/oranje gevelsteen past zeer goed bij het spectrum van de superster.

Interesse?

Wilt u in een prachtig maar ook duurzaam appartement wonen? Het is er fijn, ruim en licht wonen in een spiksplinternieuw appartement in een groene omgeving. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Lamberink Nieuwbouw Groningen of Dijkstra Makelaardij via de website van www.nieuwbouwgroningen.nl of www.dijkstramakelaardij.nl

Betrokken partijen: