Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
62 woningen Lichtenvoorde groot onderhoud
Project 62 woningen Lichtenvoorde groot onderhoud
Partners Zie betrokken partijen
Sector
wonen
Opdrachtgever ProWonen
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Herbert Reerink
wonen

62 woningen Lichtenvoorde groot onderhoud

In opdracht van ProWonen start Friso Oost (onderdeel van Friso Bouwgroep) binnenkort met de onderhoudswerkzaamheden van de 62 woningen in Lichtenvoorde. Er worden verschillende grote onderhoudswerkzaamheden verricht waarbij het accent ligt op het verduurzamen en het energiezuinig(er) maken van de woning.

De werkzaamheden

Aan de daken van de woningen worden renovatiewerkzaamheden uitgevoerd. Zo worden bestaande betonnen dakpannen verwijderd en worden er nieuwe betonnen dakpannen aangebracht. Om de woningen energiezuinig(er) te maken worden er nieuwe geïsoleerde dakplaten en dakramen aangebracht. Er wordt extra wooncomfort gecreëerd door de bestaande spouwmuurisolatie bij te vullen, daarnaast wordt de onderzijde van de begane grondvloer geïsoleerd. Ook wordt er mechanische ventilatie aangebracht in de woningen zodat er continue frisse lucht wordt aangevoerd. Een aantal woningen worden voorzien van een complete Cv-installatie met combiketel. Bestaande, verouderde Cv-ketels worden vervangen. Tot slot worden er voorzieningen aangebracht in de gevels voor huismussen, gierzwaluwen en vleermuizen.

Onderhoudswerkzaamheden in tijden van corona

De onderhouds- en verduurzamingswerkzaamheden worden in corona-tijd uitgevoerd terwijl de bewoners in de woning aanwezig zijn. Dit betekent niet alleen dat het belangrijk is om goed te blijven communiceren met de bewoners en te werken volgens planning, het betekent ook dat er gewerkt moet worden volgens de coronamaatregelen. Dit houdt o.a. in dat de bewoners iedere dag gevraagd wordt of er personen in de woning aanwezig zijn met gezondheidsklachten, zijn er nooit te veel mensen in één ruimte aanwezig en worden de werkzaamheden allemaal op gepaste afstand en volgens de coronamaatregelen uitgevoerd. Ook is er extra aandacht voor hygiëne. Zo worden de deurklinken iedere dag gedesinfecteerd.

Betrokken partijen: