Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
27 appartementen Geau Veste Sneek woningbouw
Project 27 appartementen Geau Veste Sneek woningbouw
Partners Penta Architecten
Sector
wonen
Opdrachtgever It Uleboerd
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Jan Boorsma
wonen

27 appartementen Geau Veste Sneek woningbouw

In opdracht van It Uleboerd realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso 27 appartementen aan de IJlsterkade in Sneek. Het appartementencomplex, naar een ontwerp van Penta Architecten, heeft een opvallend uiterlijk en bevindt zich nabij het centrum en in een waterrijke omgeving. De appartementen zijn mordern en onderhoudsarm.

IJlsterkade, Sneek

De woningen van Geau Veste

De appartementen zijn verdeeld over drie verdiepingen en op de vierde etage bevinden zich drie penthouses. De woonoppervlakten variëren van 92 tot 96 vierkante meter. In totaal zijn er zeven veschillende woningtypes met allemaal hun eigen karakter. Elk appartement heeft zijn eigen berging en parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage.

Duurzaamheid

De appartementen beschikken over energiebesparende voorzieningen. Zo zijn ze wanden en vloeren geïsoleerd, beschikt elk appartement over een vloerverwarming en en zijn de ramen voorzien van HR++ glas. Daarnaast heeft het complex zonnepanelen, beschikt het over LED-verlichting en een energiebesparende lift.

Meer informatie?

Wil je meer weten over de ontwikkeling van de GEAU-VESTE? Of ben je geïnteresseerd in een van de appartementen? Neem dan een kijkje op www.geau-veste.nl of neem rechtstreeks contact op met Makelaardij Sneek.

Makelaardij Sneek

E: info@makelaardijsneek.nl

T: 0515 43 15 43

Nieuwsberichten

Nieuw wooncomplex IJlsterkade geeft leven aan woonwijk Sneek