Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
26 woningen Zomerdijk Ter Sluis Meerstad Groningen woningbouw
Project 26 woningen Zomerdijk Ter Sluis Meerstad Groningen woningbouw
Partners Frisoplan
Sector
wonen
Opdrachtgever Frisoplan
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Cor Boorsma
wonen

26 woningen Zomerdijk Ter Sluis Meerstad Groningen woningbouw

In het inmiddels bekende Meerstad (nabij Groningen) zijn door Frisoplan opnieuw 26 woningen ontwikkeld en gebouwd. Voor de 26 woningen is een bijzonder plan gemaakt. Zo werden er 3 vrijstaande, 14 halfvrijstaande en 9 rijwoningen gebouwd met elk hun eigen uitstraling.

Meerstad

Bouwen en wonen in de natuur

Ter Sluis is de nieuwste wijk van Meerstad. Liggend aan het Woldmeer, het park en de vaarverbinding,  is Ter Sluis een plek waar je woont met veel ruimte en natuur om je heen. De woningen zijn gebouwd in een groene en rustige omgeving. Maar wél op fietsafstand van de bruisende stad Groningen.

Net even anders dan de buren

Met de grote verscheidenheid in het uiterlijk van de woningen is  er een afwisselend straatbeeld ontstaan. Je woont dus net even wat anders dan je buren door de verschillende kaphoogtes en gevelafwerking (metselwerk of houten gevelbekleding). De woningen zijn gerealiseerd op grote kavels variërend 190m2 tot 534m2 en beschikken over: vloerverwarming op de begane grond voor extra comfort, drie ruime slaapkamers op de eerste verdieping, raamkozijn in voorgevel op de tweede verdieping en zonnepanelen.

Samenwerking van Friso

In de zomer van 2019 is Friso Bouwgroep gestart met de bouw van de woningen. Samen met Frisoplan en Aannemingsmaatschappij Friso is er een sterk team gevormd dat door goed samen te werken een perfect eindresultaat heeft behaalt! Eerder ontwikkelde en bouwde Friso al 29 woningen 'Langs de Erven' in de nieuwe Groningse woonwijk.