Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
16 woningen 't Zandt vervangende nieuwbouw
Project 16 woningen 't Zandt vervangende nieuwbouw
Partners Bureau Noordeloos
Sector
wonen
Opdrachtgever Nationaal Coördinator Groningen
Contractvorm
traditioneel
Contactpersoon Syds Wiersma (projectleider)
wonen

16 woningen 't Zandt vervangende nieuwbouw

In opdracht van Nationaal Coördinator Groningen bouwt Bouwborg 16 vervangende woningen aan het Karshof, de Oosterstraat en de Molenweg in ’t Zandt. De voormalige woningen zijn aangewezen als onvoldoende aardbevingsbestendig en komen daarmee in aanmerking voor de sloopnieuwbouw regeling. Bouwborg verzorgt de volledige begeleiding van voorlopig ontwerp tot turn-key oplevering.

het Karshof, de Oosterstraat en de Molenweg, ’t Zandt

Realiseren van individuele wensen

In samenwerking met Bureau Noordeloos Architecten heeft Bouwborg de basis voor het casco ontwikkeld. De bewoners kiezen vervolgen zelf voor de indeling van de woning. Daarnaast is het mogelijk de woning te verlengen voor bijvoorbeeld een aanbouw, garage of bijkeuken. Bouwborg probeert daarmee zoveel mogelijk aan de individuele wensen van de bewoners te voldoen. Naast de realisatie van de cascowoningen verzorgt Bouwborg ook het plaatsen van de keukens, badkamers en stoffering in de woningen. De woningen worden vanuit het persoonlijke budget van de bewoners voorzien van tuininrichting en erfafscheidingen. Naar verwachting worden de woningen mei 2021 turn-key opgeleverd.

Bereikbaar, leefbaar en veilig

Het nieuwbouwproject bevindt zich middenin de dorpskern van ’t Zandt. Het werkgebeid is relatief klein en lastig bereikbaar. De vijf betrokken bouwbedrijven en de opdrachtgever NCG hebben samen een Bereikbaarheid, Leefbaarheid, Veiligheid en Communicatieplan (BLVC-plan) opgesteld waarbij duidelijke afspraken zijn gemaakt over rijroutes (aan en afvoer) wachtlocaties en parkeren voor uitvoerenden. Met deze strikte werkafspraken wordt de leefbaarheid voor de omwonenden gewaarborgd en de overlast beperkt. Daarnaast wordt de school in de aanrijdroute ontzien en is een ieder goed geïnformeerd over de volgorde van werkzaamheden.


Betrokken partijen:

Nieuwsberichten

Veilig Verkeersproject bij nieuwbouwproject Karshof t Zandt

Lees meer