Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Onderhoud en beheer onroerend goed

Voorkomen is beter dan genezen. Zo is het ook met onderhoud en beheer van onroerend goed. Door preventief onderhoud blijft de staat van jouw gebouw optimaal. Ook blijft de waarde gewaarborgd en de exploitatie beheersbaar. Daarnaast kunnen er zich calamiteiten voordoen waardoor jij of jouw huurder direct een vakman nodig heeft. Denk aan een blikseminslag, storm, brand of inbraak. Ook in die gevallen kun je bij Friso Service & Onderhoud terecht. Onze vaklieden zorgen dat de schade snel en deskundig hersteld wordt.

Planmatig onderhoud

Friso Service & Onderhoud is een allround service bedrijf. Zo biedt Friso onderhoudscontracten aan, zowel met een korte als een lange looptijd. In overleg met jou worden de frequentie van de onderhoudscontroles en de uit te voeren werkzaamheden bepaald. De basis is altijd maatwerk; wij stemmen onze diensten optimaal af op jouw wensen.

Meerjarenonderhoudsplanning (MJOP)

Een nieuwgebouw bedrijfspand is een kostbaar bezit. Natuurlijk wil je er alles aan doen om je gebouw in nieuwstaat te houden. Regulier onderhoud kan hiervoor zorgen. Daarom biedt Friso Service & Onderhoud speciaal voor nieuw- en verbouwprojecten service- en onderhoudscontracten aan. Wij maken meerjarenonderhoudsplanningen (MJOP’s). Deze contracten gaan verder waar de reguliere garantie ophoudt.  Door planmatig onderhoud aan jouw gebouw uit te laten voeren en tekortkomingen direct op te laten lossen houdt je deze in goede staat van onderhoud. Ook kun je in geval van een calamiteit 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op hulp van een van onze vaklieden. Zo houd je jouw nieuwgebouwde woning of bedrijfspand in optimale staat!

Terug naar overzicht

Projecten

67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming

67 woningen Haaksbergen onderhoud en verduurzaming

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

Doorlopende verduurzamingswerkzaamheden Enschede

51 woningen Losser verduurzaming en groot onderhoud

51 woningen Losser verduurzaming en groot onderhoud

Bekijk alle projecten