Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Word jij onze nieuwe timmerman-/vrouw in Eibergen?

17 juni 2022

Word jij onze nieuwe timmerman-/vrouw in Eibergen?

Friso is flink in beweging! Samen werken we aan een stevige toekomst. Innovatie, duurzaamheid én bovenal kwaliteit. Dat is waar we voor gaan. Om onze ambities waar te kunnen maken hebben wij vacatures voor timmermannen en timmervrouwen voor onze vestiging in Eibergen. Hou jij van afwisselend werk waarbij je meestal in teamverband bouwt aan mooie en unieke projecten? Dan is deze baan zeker wat voor jou!

Werkmaatschappij: Aannemingsmaatschappij Friso Oost B.V.

Werkgebied: Eibergen

Opleidingsniveau: MBO Niveau 2 of 3

Aantal jaren ervaring: 2-5 jaar

Dienstverband: Vast

De taken van een timmerman

De timmerman houdt zich bezig met timmer- en stelwerkzaamheden in zowel de nieuwbouw, renovatie- en verbouw en herstelwerkzaamheden in woningbouw en utiliteitsbouw. Je bent bij een project betrokken vanaf start bouw tot oplevering. Je werkt meestal in een team, dus moet goed kunnen samenwerken. Maar het kan ook voorkomen dat je alleen op pad gestuurd wordt en dan zelfstandig een oplossing voor de vraag van de klant kunt bedenken.

Dit vragen wij van jou als timmerman:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot timmerman of timmervrouw
  • 2 tot 5 jaar werkervaring
  • Je hebt een rijbewijs én geldig VCA-diploma
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers betrouwbaar, netjes en correct zijn en om kunnen gaan met allerlei soorten opdrachtgevers

Werken bij Friso Bouwgroep

Een ambitieus, veelzijdig en zelfstandig bouwbedrijf met korte lijnen en zonder flauwekul. Dat is Friso Bouwgroep. We worden een steeds grotere familie waarin we altijd op zoek zijn naar échte bouwers. Door de toename van de diversiteit van onze diensten neemt ook het werkgebied toe. We beheersen alle facetten van de bouw en daar dragen onze medewerkers elke dag een steentje aan bij. Dat maakt ons trots en zorgt voor vertrouwen op de toekomst. Wil jij werken aan spraakmakende projecten, hou je van afwisseling en heb jij verantwoordelijkheidsgevoel? Dan krijg je van ons alle vrijheid die je nodig hebt. Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Laat van je horen. We bouwen graag samen met jou aan de toekomst!

Solliciteren als timmerman?

Denk je dat wij een klik hebben? En wil je solliciteren op bovenstaande functie, klik dan hier. Of neem rechtstreeks contact op met onze personeelsfunctionaris Gerwin Legtenberg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 0515 – 42 99 99 / 06 - 29 05 58 66 of via g.legtenberg@frisobouwgroep.nl. Vanzelfsprekend wordt je sollicitatie vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over Friso Bouwgroep vind je op www.frisobouwgroep.nl