Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Word jij de nieuwe werkplaats/ timmerman/ - vrouw in Leeuwarden

10 mei 2022

Word jij de nieuwe werkplaats/ timmerman/ - vrouw in Leeuwarden

Friso is flink in beweging! Samen werken we aan een stevige toekomst. Innovatie, duurzaamheid én bovenal kwaliteit. Dat is waar we voor gaan. Om onze ambities waar te kunnen maken hebben wij vacatures voor werkplaatstimmermannen en -timmervrouwen voor onze vestiging in Leeuwarden. Hou jij van afwisselend werk als machinaal houtbewerker waarbij je steentje bijdraagt aan mooie en unieke bouwprojecten? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

De taken van een machinaal houtbewerker

De timmerman/-vrouw houdt zich bezig met timmerwerkzaamheden in zowel de nieuwbouw, renovatie- en verbouw en herstelwerkzaamheden in woningbouw en utiliteitsbouw. In onze eigen werkplaats in Leeuwarden werk je zelfstandig aan afwisselende opdrachten en bieden we jou elke dag een nieuwe uitdaging. Je bent verantwoordelijk voor het maken van diverse zeer uiteenlopende houten producten zoals ramen, kozijnen, trappen en andere producten op maat. De opdrachten worden op tekening aangeleverd, maar wij waarderen het ook als je met eigen inzicht en creativiteit te werkt gaat. Je werkt samen in een gezellig team en legt rechtstreeks verantwoording af aan onze vestigingsleider.

Dit vragen wij van jou als timmerman:

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot timmerman of timmervrouw en/of machinaal houtbewerker;
  • Je hebt een aantal jaren werkervaring;
  • Je bent gemotiveerd en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je hebt een rijbewijs én geldig VCA-diploma;
  • Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers betrouwbaar, netjes en correct zijn en om kunnen gaan met allerlei soorten opdrachtgevers.

Meer weten over deze vacature?

Ben je geïntresseerd in de vacature als timmerman / -vrouw? Ga naar Machinaal Houtbewerker / werkplaatstimmerman/-vrouw (Leeuwarden)voor meer informatie.