Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Verduurzaming 44 woningen Prowonen

25 oktober 2021

Verduurzaming 44 woningen Prowonen

In opdracht van Woningcorporatie Prowonen en Reimarkt Enschede is Aannemingsmaatschappij Friso (vestiging Eibergen) begin oktober gestart met de verduurzaming van 44 woningen in de Achterhoek. Het gaat hierbij om woningen in Ruurlo, Zelhem, Beltrum en Keijenborg. Maandag 4 oktober zijn we gestart met de eerste woningen in Ruurlo.

De verduurzamingswerkzaamheden

De werkzaamheden worden uitgevoerd in duplexwoningen, eengezinswoningen en seniorenwoningen. In deze woningen wordt al het glas in combinatie met de ZR-roosters (zelfregulerende roosters) vervangen. In alle woningen worden de voordeuren vervangen en wordt de ventilatie box uitgebreid met een Co2 sensor. Sommige woningen beschikken nog niet over een ventilatie box en/of ventilatiesysteem. Bij deze woningen wordt een geheel nieuw ventilatiesysteem geïnstalleerd. Deze werkzaamheden zorgen voor minder warmteverlies in de woningen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, het zorgt daarnaast ook voor een comfortabel thuis en een lagere energierekening.

Oplevering  vlak voor de Kerst

Naar verwachting worden de werkzaamheden nog voor de Kerst afgerond zodat alle bewoners gedurende de kerst kunnen genieten van een warm thuis.