Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Verbouw Hotel Fletcher Eerbeek gestart

09 december 2021

Verbouw Hotel Fletcher Eerbeek gestart

Friso Oost heeft opdracht gekregen voor de verbouw van Hotel Fletcher in Eerbeek. Inmiddels is Friso Oost gestart met de werkzaamheden.

Buitenwerkzaamheden

De buitenwerkzaamheden bestaan uit het geheel vervangen van het dak, hier komen nieuwe geïsoleerde dakplaten en pannen op, er worden ook grote prefab dakkapellen geplaatst. Al het glas wordt vervangen voor dubbele HR++ beglazing, zo is het gebouw gelijk verduurzaamd en zitten de nieuwe gasten er weer warmpjes bij.

Binnenwerkzaamheden

Binnen in het hotel worden de badkamers, plafonds en wanden geheel gesloopt. De badkamers worden opnieuw getegeld, er worden er nieuwe wanden en plafonds aangebracht. Daar waar nodig worden de nodige brandwerende voorzieningen aangepast. Tevens wordt er bijna een geheel nieuwe installatie aangelegd. De nieuwe dakkapellen worden vergroot zodat de hotelkamers ruimer worden. Het geheel zal geschilderd en gesausd worden zodat het er allemaal weer strak en netjes uit ziet.

Naar verwachting worden de werkzaamheden begin 2de kwartaal 2022 afgerond, Fletcher zal het hotel compleet nieuw en sfeervol inrichten zodat het Hotel in Eerbeek de gasten weer kan verwelkomen.