Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Verbouw Fletcher Landhotel in Dwingeloo gestart

08 november 2023

Verbouw Fletcher Landhotel in Dwingeloo gestart

Aannemingsmaatschappij Friso Oost heeft opdracht gekregen voor de renovatie van Fletcher Hotel De Borken in Dwingeloo. Het hotel bestaat uit 44 hotelkamers en zes zalen gelegen in het mooie Drentse landschap.

De renovatie is inmiddels volop van start

De renovatie bestaat uit het renoveren van de badkamers en toiletruimtes. Ook worden de hotelkamers, gangen, multifunctionele feest- en vergaderzalen, ontbijtzaal en het restaurant geheel gerestyled. Er wordt een geheel nieuwe ontvangstbalie en bar gecreëerd wat een fraai open geheel geeft. Er worden nieuwe kozijnen en ramen geplaatst. Eén van de daken wordt geheel geïsoleerd en voorzien van een nieuw pannendak. In het restaurant worden aan de binnenzijde voorzetramen geplaatst om zo de mooie, authentieke uitstraling te behouden.

Brandveiligheid

Brandveiligheid is ook een belangrijk aspect bij dit project en voor Fletcher Hotels. Daarom worden er brandwerende voorzieningen aangebracht tussen de verschillende brandcompartimenten. Aan de buitenzijde worden de houten planken vervangen voor fraaie gevelbekleding om zo brandoverslag te voorkomen.

Fletcher richt samen met een interieurarchitect het hotel compleet nieuw en sfeervol in zodat het Fletcher Landhotel De Borken in Dwingeloo de gasten na de verbouwing weer warm kan verwelkomen. Naar verwachting worden de werkzaamheden afgerond in het voorjaar van 2024.

Friso Oost is een graag geziene gast bij Fletcher Hotels. Eerder verbouwde ze Fletcher Hotel De Scheperskamp in Lochem en Fletcher Hotel-Landgoed Huis Te Eerbeek.

Hier alvast een impressie hoe de hotelkamers, het à la carte restaurant, de ontvangstbalie en de bar eruit komen te zien: