Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Ver-/nieuwbouw kantoor Friso Oost en Raadhuys Eibergen bereikt hoogste punt

20 oktober 2021

Ver-/nieuwbouw kantoor Friso Oost en Raadhuys Eibergen bereikt hoogste punt

In opdracht van Exploitatiemaatschappij Eibergen BV wordt het kantoor van Friso Oost en Raadhuys Eibergen vernieuwd. Het gaat om een verbouwing en een stuk nieuwbouw. Afgelopen maand bereikte de ver-/nieuwbouw van het kantoor het hoogste punt. Voor dit heugelijke feit werden alle medewerkers daarom verrast met een leuke traktatie.

Het kantoor in Eibergen wordt in samenwerking met Alynia Architecten vernieuwd. Het gaat om verbouwingswerkzaamheden en een  nieuwbouw gedeelte aan de achterzijde van  het kantoor.

Bouwen met prefab onderdelen

Er worden veel prefab onderdelen toegepast zoals prefab betonwanden, houtenskeletbouwwanden, houten gelamineerde liggers en een zwart stalen dak. Door het leveren van prefab onderdelen wordt  hoge bouwsnelheid gerealiseerd. In drie weken tijd is er vanaf de begane grondvloer tot en met  de prefab
dakrand omhoog gewerkt en is het  hoogste punt bereikt.

Een duurzaam kantoorpand

Ook is er veel aandacht voor de duurzaamheid en energiezuinigheid van het gebouw. Het gebouw wordt volledig gasloos, geheel voorzien triple beglazing en er worden hoge isolatiewaardes toegepast. Daarnaast wordt gehele dak voorzien van zonnepanelen.

Naar verwachting worden de werkzaamheden van de nieuwbouw eind dit jaar afgerond. In het tweede kwartaal van 2022 start de interne verbouwing.