Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Toch een beetje feest voor jubilerende Friso Bouwgroep

04 maart 2021

Toch een beetje feest voor jubilerende Friso Bouwgroep

Friso Bouwgroep bestaat 75 jaar. Groot feest dus. Althans, dat had het moeten zijn. Er zou een feest komen voor de medewerkers, een festival voor iedereen die in de bouw geïnteresseerd is en speciale aandacht voor relaties. Maar Corona gooide roet in de taart. Toch vieren we het jubileum, zij het op een aangepaste manier.

Feestjaar zit er niet in

“Al een paar jaar keken we uit naar 2021. Maar toen sloeg Covid19 toe, vlak nadat we de eerste plannen concreet hadden gemaakt,” vertelt algemeen directeur Henk Dedden. “Al snel bleek dat het feestjaar dat we in gedachten hadden, er niet in zat. De plannen zijn dus bijgesteld. Niet alleen vanwege de vele restricties, maar ook omdat het niet goed voelt om uitbundig feest te vieren nu we om ons heen ondernemers zien worstelen om deze crisis te boven te komen. Toch willen we stilstaan bij deze bijzondere mijlpaal, vooral voor onze medewerkers die zich elke dag weer inzetten voor Friso.”

Digitale aftrap voor 550 medewerkers

Het jubileumjaar is vandaag (donderdag 4 maart) officieel van start gegaan. “Met ruim 550 personeelsleden is dat in deze tijd niet eenvoudig. Om toch gezamenlijk stil te staan bij deze mijlpaal hebben we het jubileumjaar vandaag digitaal afgetrapt. Met een videoboodschap hebben we al onze medewerkers gefeliciteerd en toegesproken (zie video hieronder). Daarnaast kon de jubileumvlag natuurlijk niet ontbreken. Deze hangt nu bij al onze vestigingen, zodat we toch gezamenlijk ons jubileumjaar uitdragen.”, besluit Henk Dedden.

Video: Promotion Pictures