Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Start verbouw winkelpand + 2 appartementen Roden

31 maart 2022

Start verbouw winkelpand + 2 appartementen Roden

In het centrum van Roden gaat Aannemingsmaatschappij Friso een bestaand winkelpand verbouwen. Het huidige pand wordt grotendeels gesloopt en zal getransformeerd worden naar een opgefriste winkelruimte op de begane grond en twee appartementen op de eerste en tweede verdieping. De verwachte oplevering zal rond november 2022 zijn.

Unieke uitstraling in het straatbeeld

Het 23 meter lange pand krijgt een geheel nieuwe uitstraling, die ontworpen is door Van Ringen Architecten. Door de grote raampartijen, het steile dak en vooral de dakpannen van ABC Nordic, die zowel voor het dak als de gevel gebruikt gaan worden, heeft het pand straks een unieke uitstraling in de winkelstraat. Naast de bijzondere verschijningsvorm levert de steile dakvorm ook meer bewoonbaar vloeroppervlak voor de appartementen. Het pand wordt voorzien van een hybride warmtepomp.

Royale woonruimte

In de steeg aan de linkerzijde van het pand bevindt zich de entree richting de eerste en tweede verdieping. Hier bevindt zich het trappenhuis en een plateaulift. De appartementen zijn ruim opgezet en vanwege de grote raampartijen komt er veel licht binnen. Aan de achterzijde van elk appartement wordt een eigen terras gerealiseerd die vanuit de slaap- en eetkamer toegankelijk is.

Betrokken partijen:

Architect: Van Ringen Architecten

Installaties: Lammerink Installatiegroep

→ Meer zien? Ga naar de projectdetailpagina: Verbouw commerciële ruimte + 2 appartementen Roden