Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact
terug

Start bouw appartementen De Eastergoa bij Leeuwarden

13 april 2021

Start bouw appartementen De Eastergoa bij Leeuwarden

In De Zuidlanden onder Leeuwarden ontwikkelt Frisoplan De Eastergoa: een robuust gebouw met 25 luxe driekamerappartementen. Gisteren ging de eerste paal de grond in en daarmee is de bouw officieel van start!

Comfortabel en duurzaam wonen

Het appartementencomplex, ontworpen door Alynia Architecten, beschikt over een lift waardoor de woningen geschikt zijn voor alle doelgroepen. Jong en oud, maar ook mindervaliden kunnen hier prettig wonen. Voor een optimaal wooncomfort worden de woningen verwarmd door middel van stadsverwarming. De woningen worden voorzien van vloerverwarming en de zonnepanelen op het dak zorgen voor groene energie. De appartementen worden bovendien gasloos opgeleverd: klaar voor de toekomst!

Uitstekende bereikbaarheid

Wonen in de Eastergoa is ideaal voor mensen die houden van alles wat de stad te bieden heeft maar tegelijkertijd graag in een rustige en landelijke omgeving willen wonen. In maar vijftien minuten fietsen sta je in het bruisende stadscentrum van Leeuwarden en met de auto ben je zo op de “Haak van Leeuwarden”. De drukte van de stad beu? Thuis kunnen de toekomstige bewoners door de grote ramen genieten van het unieke uitzicht over de landerijen.

Geïnteresseerd in een woning?

Op zoek naar een luxe driekamerappartement nabij Leeuwarden? Er zijn nog een aantal appartementen beschikbaar! Neem contact op met Makelaardij Hoekstra of Makelaardij Friesland voor meer informatie.