Contactgegevens

Bezoekadres hoofdkantoor:

Pieter Zeemanstraat 9
8606 JG SNEEK

T: 0515 - 42 99 99
E: info@frisobouwgroep.nl

Postadres:

Postbus 49
8600 AA SNEEK

Servicenummer:
24/7 bereikbaar

T: 088 - 429 00 00

Contact

Samen bouwen aan hoogwaardig wooncomplex met parkeerkelder

In opdracht van Amvest realiseerde Aannemingsmaatschappij Friso, vestiging Almere, het nieuwe woongebouw aan de Jan Tooropstraat te Amsterdam. Het gebouw sluit zich aan bij een groep van nieuwe wooncomplexen in Nieuw West. In onderaanneming bouwde Friso Civiel de half verdiepte parkeerkleder, waar plaats is voor 40 voertuigen. Een mooie samenwerking tussen twee vakgebieden van Friso Bouwgroep. Vandaag vindt de oplevering plaats en wordt het gebouw in gebruik genomen.

Een appartementengebouw met parkeerkelder

De Toorop is een complex voorzien van 66 appartementen in zeven woonlagen en een half verdiepte parkeerkelder. Het nieuwe appartementengebouw werd op een voormalige kantoorlocatie gerealiseerd. Tot de werkzaamheden behoorden o.a. het sloopwerk van de bestaande opstallen, het hulpwerk, grondwerk en bemaling.

Hoogwaardig gebouw met oog voor detail

Naar een ontwerp van BNLA Architecten is er een hoogwaardig appartementengebouw ontstaan. In het ontwerp is er veel oog voor detail. Het gebouw, bestaande uit zeven woonlagen, bestaat hoofdzakelijk uit driekamerappartementen van gemiddeld 68m2. Ieder appartementen beschikt over een balkon of een terras, daarnaast is er een collectieve binnentuin.. Het project was een initiatief van APF International in samenwerking met Nobillon vastgoed.

Betrokken partijen: